č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás


Kamelot budú na turné sprevádzať Evergrey, Amaranthe a Sons Of Seasons
zdroj Ján Poliak / EPG Rock On!, 14.1.2011



Senzačná správa pre fanúšikov fantastických prog-power metalistov z USA - Kamelot !!!
Turné pod názvom: "Pandemonium Over Europe 2011" sa neustále dopĺňa. Postupne pribúdajú ďalšie a ďalšie vystúpenia do Tour listu.

Kamelot budú na turné sprevádzať kapely Evergrey (SWE), Amaranthe (SWE) a Sons Of Seasons (GER). Bohužiaľ na turné sa bude musieť kapela Kamelot zaobísť bez frontmana kapely Roya Khana, pretože má zdravotné problémy, ktoré mu nedovolia zúčastniť sa tohto diania.
Našťastie kapela našla za Roya skvelú náhradu. Pozvanie na turné neodmietol frontman talianskej power-metalovej kapely Rhapsody of Fire Fabio Lione, ktorý sa vyjadril :“ Je to pre mňa vzrušujúci pocit, som veľmi poctený že sa môžem stať súčasťou kapely Kamelot na ich turné. Vždy som miloval zvuk tejto kapely. Myslím, že to pre mňa bude skvelá skúsenosť, ako aj pre kapelu a fanúšikov skvelej muziky Kamelot. Uvidíme sa na turné. LET'S ROCK!!!“

Ďalšie správy zatraktívňujúce európsku šnúru:
Okrem Fabia Lione budú Kamelot sprevádzať aj ďalší skvelí hostia: lady svetového metalu, rusovláska Simone Simons (EPICA) a Tommy Karevik (Seventh Wonder) a podľa všetkého ešte viac hostí na tomto veľmi špeciálnom a zriedkavom turné. Preto sa stáva ponuka koncertu KAMELOT v roku 2011 naozaj veľmi špeciálnou a ojedinelou. Všetci máme možnosť uvidieť takúto zostavu v Bratislave 5.5.2011!!! Nebyť krízy, tak má táto zostava minimálne ambíciu na Pasienky alebo Inchebu !

Viac informácií o koncerte:
EPG Rock On! - concert, promo and booking agency
Viac info: www.epg.sk



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits