č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Rockmaraton festival Hungary
zdroj Szakonyi Balázs / Rockmaraton, Ivan Chytil, 25.5.2011



Rockmaraton 2011
Pécs, 4. - 10. júl 2011



Najväčší a jediný výhradne na rock a metal orientovaný festival v Maďarsku sa rozpúta v termíne 4. - 10. júla 2011 v nádhernom údolí Malomvölgy, obklopenom arborétom a jazerom. Štyri pódiá, viac ako 120 skupín a to všetko celý týždeň pre približne 40 000 divákov. V predpredaji stojí týždenný lístok menej ako 37 Eur a 0,5 l pivo stojí iba 1,5 Eur.

Jedlo a pitie je lacné, dievčatá sú krásne. Môžete si vypočuť najlepšie maďarské skupiny a zahraničných headlinerov festivalu ako sú Dark Tranquillity, Ill Nino, Eluveitie, Madball, Agnostic Front, Napalm Death, Evile, Watain, The Casualties, Total Chaos, Thunderbolt a Inferi. Vystúpia aj tri vynikajúce skupiny z Chorvátska - War-Head, Rising Dream a Igut. Nájdete tu maďarské skupiny, ktoré si už presadili v zahraničí - Sear Bliss, Dalriada, Insane, Bornholm, Slytract, Paddy and the rats, Casketgarden alebo Ati Edge and the Shadowbirds.

Na cestu vlakom v Maďarsku možno získať zľavnené lístky.

Ak máte radi rockovú hudbu, Rockmaraton Vám určite poskytne dostatok zábavy.

Stretneme sa v Pécsi!

rockmaraton.hu
promo video



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits