č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás


Najstarší rockový festival už tento piatok!!
zdroj Majo Žuffa, 15.6.2011



Najstarší oravský hudobný festival Oravy – Rockový Záber otvorí svoje brány po štrnásty krát už tento piatok 17. júna v nových priestoroch campu Tília na dolnokubínčanmi známom Gäceli. Organizátori už dávnejšie avizovali dva dni plné kvalitnej muziky, ktorá snáď zaujme nielen domácich, ale aj cezpoľných fanúšikov. Počas nich sa predstavia kapely: Gladiator, Metalinda, Helenine Oči, nemeckí Snovonne, poľskí Chainsaw a mnoho ďalších.

Pre nenásytných bude po hlavnom programe pokračovať kvalitná rocková diskotéka až do skorých ranných hodín. Okrem hudby je v areály pripravené Centrum zábavy v kooperácii s miestnym akvaparkom. Štrnásty diel Rockového Záberu ponúkne ako vždy zmes komerčnej a undergroundevej tvorby, pre ktorú sa toto podujatie určite oplatí prísť zmapovať.

Kde: Camp Tília Gäcel – Dolný Kubín

Kedy: 17-18.6.2011 (tento piatok a sobotu)

Blaze Bayley - Rockový Záber 2010 Za koľko: 12€ predpredaj cez Ticketportal popr. lokálne; 15€ na mieste

Vystúpia: Konflikt, Gladiator, Metalinda, Helenine oči, Snovonne (D), Chainsaw (PL), AYA, Brainscan, Arzén, Deep Sense, Zoči voči, Oravia – Deep Purple revival, Golf, Borra, The Lampions, Astacus, Stret a ďalší.

Viac informácií nájdete na oficiálnej stránke festivalu www.rockovyzaber.sk alebo na facebooku www.facebook.com/rockovy.zaber. Arakain - Rockový Záber 2010











Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits