č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

CHRIS NORMAN (ex-SMOKIE) & BAND Live 2012: Fantastický koncert sa vracia na Slovensko
zdroj Ján Poliak / EPG, 22.12.2011



CHRIS NORMAN (ex-SMOKIE) & BAND Live 2012

17.4. 2012 Poprad – Aréna Poprad
18.4. 2012 Martin – športová hala na Podháji
20.4. 2012 Prievidza – City Arena
21.4. 2012 Trenčín – Mestská športová hala
22.4. 2012 Bratislava – Hant Aréna Pasienky



Fantastická správa pre fanúšikov originálneho hlasu SMOKIE: po famóznom vystúpení Chrisa Normana na festivale Červeník 2011, sa tento charizmatický spevák ešte raz predstaví na Slovensku v apríli v piatich mestách za najprijateľnejšie ceny !!!
Poprad - Martin - Prievidza - Trenčín - Bratislava a široké okolie budú mať možnosť zhliadnuť najznámejšie skladby v podaní originálneho hlasu hudobnej legendy z Anglicka !

Meno Chris Norman nebude treba nikomu nejak veľmi pripomínať. Anglický spevák a gitarista ktorý započal hviezdnu kariéru s kapelou SMOKIE. Ich nesmrteľným hitom vládne skladba „Living Next Door to Alice“ a množstvo ďalších, ktoré sa stali doslova evergreenmi. Avšak život prináša zmeny a Chris začiatkom osemdesiatych rokov odišiel od SMOKIE. Po odchode zo skupiny čaká Chrisa sólová dráha s najvýraznejším hitom Midnight Lady alebo Some Hearts Are Diamonds. Pričom sú nezabudnuteľnými aj duety Chrisa Normana s rôznymi speváčkami a ten so Suzie Quatro – „Stumblin´ In“ je pravdepodobne z duetov najznámejší.

Časté pripomínanie skladieb Smokie a Chrisa z rádií a ich najrôznejšie úpravy živia legendu kapely už viac ako 30 rokov. Pre ľudí vo veku 30+ , ale aj mládež, je Chris Norman proste nezabudnuteľná postava svetového poprocku od roku 1975…

V roku 2011 sa Chris po 2-ročnej p restávke vrátil na Slovensko a to na festival Červeník.
S novým albumom Time Traveler (cestovateľ v čase) ponúkol viac ako 7-tisícovému nadšenému publiku dokonalú skladačku - zbierku hitov skupiny SMOKIE, svojej sólovej kariéry a pridal pár chuťoviek z dielne Petra Gabriela alebo Bryana Adamsa. Odozva publika bola neuveriteľná a to priviedlo strojcov tohto úspechu na nápad doniesť túto skvelú show ešte do niekoľkých miest na Slovensku. Zloženie Chrisovej kapely so sympatickou gitaristkou Stephanie Forryan umožňuje odohrať aj známe skladby s ženským spevom a preto sa nezabudne ani na duety. Keďže Chris si slovenské publikum zamiloval, slovo dalo slovo a koncertný program „Best Of“ si nabudúcu jar môžu vychutnať poslucháči z blízkeho alebo aj vzdialeného okolia miest.

Po-Veľkonočné dátumy dovoľujú všetkým fanúšikom veľkých hitov sa na koncerty poriadne pripraviť – či už termínovo alebo fyzickou formou, pretože vstupenky sú v predaji ako na sedenie, tak aj na státie. Pretože sa z koncertu po pár taktoch stáva jedna veľká tancovačka a je jedno či ste na ploche pred pódiom alebo ste pred maličkou chvíľkou sedeli na svojej sedačke. Energia sa posiela z pódia medzi divákov a od divákov zasa prúdi k charizmatickému spevákovi a jeho kapele.

Kapelu tvoria:
Chris Norman – spev, gitara
Axel Heilhecker – solová gitara
Stephanie Forryan – akustická gitara, spev
Axel Kowollik – basová gitara
Martina Walbeck – klávesy
Theodor Goldbrunner – bicie

Samozrejme, že pre koncerty sa pripravuje aj špeciálny hosť, ktorý bude čoskoro oznámený a veríme, že bude tiež lákadlom k návšteve.

Vstupenky na toto turné zakúpite v sieti predajných miest spoločnosti TIPOS – www.tiposticket.sk, teda na miestach, kde si podávate Lotto alebo Euromilióny a v niekoľkých informačných centrách ( TIK, KIC ) v mestách konania koncertu.

Vstupné do Vianoc už od neuveriteľných 13,- € !!!

Informácie: www.show-time.sk, rock@show-time.sk



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits