č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Ebola Deathwish Tour 2012
zdroj , 20.1.2012



THE PSYKE PROJECT (Denmark)
Známa mlátička z dánskeho Copenhagenu predstaví svoju temnú a brutálnu odnož hardcoru inšpirovanú kapelami ako Converge, Neurosis alebo Norma Jean. Kapela predierajúca sa štýlmi hardcore/metal a sludge zaručene rozmliaždi lebky a zahrá soundtrack na cestu do pekla.
www.thepsykeproject.com

ANIME TORMENT (Czech Republic)
Litoměřická parta od našich západných susedov poteší každého priaznivca death metalu moderného strihu ala The Black Dahlia Murder. Za svoju existenciu mala táto úderka možnosť koncertovať po boku takých kapiel ako Caliban, Pro-Pain alebo WFAHM, na konte samostatné EP a nespočetne veľa vystúpení v Čechách a cudzine. Na jar tohto roku vonku dlhoočakávaný album, ktorými krstnými otcami budú práve TPP na tomto turné.
www.bandzone.cz/animetorment

RATS GET FAT (Slovakia)
Nová dravá smečka zo Žiliny, ktorá povstala z ruín kapely Lykantrop, a vniesla tak do scény nový život v podobe projektu, kde sa pohybujú okrem iného aj ľudia z kapiel Hate Myself, Ilúzia, Hopeless Youth, Rotten Ass alebo Sanatorium. Chaotický hardcore s ťažkým punkovým smradom nenechá pri dunení lopát žiadneho moshera v kľude.
www.bandzone.cz/ratsgetfat

HOPELESS YOUTH (Slovakia)
Ak netušíte čo za škatuľku je gulashcore, nechajte si to vysvetliť od tejto bandy šialencov spod Dubňa. S dvoma krkmi za mikrofónom sa môžte tesiť na poriadnu dávku bordelu.
www.bandzone.cz/hopelessyouth

5.5.2012 o 20:00
Boogie Bar - Trencin
4 euro



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits