č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Nezvyčajný jav slovenskej hudobnej scény, skupina Christmas, debutoval svojím prvým videoklipom!
zdroj Tommy / Christmas, 17.2.2012



Skupina Christmas z "Banskej Žiliny", známa svojou energickou pódiovou show a nezameniteľným imidžom, debutovala svojím dlho očakávaným videoklipom k singlu Christmas Time, ktorý sa nahrával v štúdiu Slovenského rozhlasu. Videoklip sa natáčal v Banskej Bystrici v Klube 77 a pod jeho tvorbu sa podpísal Patrik Paulínyi.

Aj v súťaži Hlas Československa už počuli o Christmas!

Skupina má v novom formáte TV Markíza momentálne zastúpenie - frontmana Jakuba Pohleho (Jacky Foxx) si vybral do svojho tímu Jozef Vojtek. Jacky postúpil so skladbou Always od Bon Joviho. Držte mu palce!

Divokí Christmas pôsobia na scéne od jesene 2010. Za túto relatívne krátku dobu stihli predskakovať americkej skupine Nashville Pussy, nahrať hymnu banskobystrickému festivalu Yní Víkend či odohrať akustické vystúpenie na odovzdávaní ceny "Športovec roka 2011“ rezortu Ministerstva obrany SR.

Nový klip skupiny Christmas s názvom Christmas Time nájdete na kanáli YouTube.

Ďalšie informácie o glamrockových divochoch hľadajte na stránkach www.bandchristmas.com alebo prípadne sa pridajte do ich Facebook Fanpage www.facebook.com/christmasrnr.



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits