č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

The Cellmates zo Slovenska víťazne
zdroj robo gregor, 20.3.2012



1. ročník medzinárodnej súťaže kapiel Rockabilly Rumble v Nemeckom Eging am See sa uskutočnil aj za slovenskej účasti. Kapely z Nemecka, Švajčiarska, Rakúska, Talianska a Slovenska sa stretli na jednom pódiu a bojovali o prestížne Rockabilly Awards. Nevídaný úspech sa podaril kapele The Cellmates, ktorá zvíťazila v kategórii „Najlepšia pódiová prezentácia.“ Podľa slov odbornej poroty chalani predviedli profesionálnu show od prvej do poslednej minúty svojho vystúpenia a zaujali ich vôbec najlepším gitarovým zvukom celého podujatia! „Fantastický víkend, na ktorý dlho nezabudneme. Organizátori nás zaradili do programu na večer hlavného dňa, takže sme mali možnosť hrať pred plnou sálou v spoločnosti výborných kapiel. Odniesť si cenu z takejto akcie je splnením nášho sna,“ takto opísal svoje pocity spevák kapely Dominik.

Vrcholom večera bolo preberanie ceny priamo z rúk Grahama Fentona, frontmana legendárnej Anglickej kapely Matchbox, ktorá vystupovala s menami ako Johnny Cash, Chuck Berry, Jerry Lee Lewis, Carl Perkins.

Video: www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lrrlfgdC6TA



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits