č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Total Metal Festival 2012: Veľké novinky už čoskoro!
zdroj Luigi Pisanello / Vivo Management, 2.4.2012



Agentúra Vivo Management zverejnila prvé správy o najväčšom metalovom festivale v južnom Taliansku.

Total Metal Festival 2012 prináša hneď od začiatku zaujímavé novinky.

Vivo Management, organizujúca agentúra, si zatiaľ na odhalenie headlinera vybrala niekoľko dní. Ale očakávajte, že to bude pravdepodobne najvýznamnejšia metalová kapela, akú južné Taliansko zažilo.

Prvá novinka spočíva v tom, že TMF sa opäť stáva 'open air festival' a na rozdiel od predošlých ročníkov, ktoré sa odohrali v septembri, pri príležitosti desiateho výročia ( festival sa narodil v roku 2002 ) sa festival odohrá uprostred leto, v júli!

Luigi Pisanello, jeden z organizátorov, zdôrazňuje: „pri príležitosti desiateho výročia Total Metal Festival nielen že bude hostiť jednu z najvýznamnejších a najuznávanejších skupín planéty, ale aj radikálne zmení výzor vďaka tomu, že prebehne ako 'open air festival', fakticky postavený na európskom variante, ktorý je spoločný pre všetky významné metalové podujatia pod šírym nebom. To znamená, že disponuje rozľahlými priestormi obklopenými zeleňou a paralelne k hudbe ponúka širokú škálu rekreačných aktivít, ktoré návštevníkov zaujmú po celý deň.“

Na novej stránke festivalu www.totalmetalfestival.com sa zatiaľ pracuje, ale festivalové novinka môžete sledovať na oficiálnej stránke na facebooku www.facebook.com/TotalMetalFestival .

www.vivomanagement.it



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits