č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Rockový Záber je v „puberte“
zdroj Majo Žuffa, 25.5.2012



Najtradičnejšie podujatie pre milovníkov gitarovej hudby sa nezadržateľne blíži. Rockový Záber sa po minuloročnej úspešnej dvojdňovke opäť vracia na dolnokubínsky Gäceľ !!

Od 15. do 16. júna zavíta na oravskú pôdu renomovaná legenda československej rockovej scény Katapult. Mladosť podporia zoskupenia, ktoré očividne rezonujú nielen na Orave, ale aj v celoslovenskom priestore. Helenine Oči, Konflikt, Editor prípadne Zóna A majú poslucháčom stále čo povedať. Zo zahraničných interpretov predovšetkým zaujmú poľskí heavy metalisti s krásnou Martou - Crystal Viper, kapelka hosťuje taktiež jeden z najväčších CZ festivalov Noc plná hvězd. Náležitú kvalitu prídu potvrdiť víťazi Wacken open air Battle Slovakia – Rust2Dust z BA, ale aj death metalisti God Defamer. Kapely podporia domáce zoskupenia ako punkáčom známy The Lampions, poprípade organizátormi zastúpenia kapela z Dolného Kubína TARGO.

Počas oboch dní bude z Dolného Kubína premávať kyvadlová doprava, internet v areáli zadarmo a veľká vychytávka, filmový festival TELL IT QUICK. Ďalšie akcie od organizátorov sledujte na stránke festivalu alebo na ofic. FB stránke.

Rockový Záber oslavuje 15 rokov existencie a ako mladý pubertiak prináša dravosť v jasných a kvalitatívne vyspelých kontúrach. Bližšie informácie získate na oficiálnej stránke festivalu www.rockovyzaber.sk.

Katapult: www.youtube.com/watch?v=UO56waJ6am4
Cristal Viper: www.youtube.com/watch?v=xRbg5TxBdHc
FB page: www.facebook.com/rockovy.zaber



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits