č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás


Municipal Waste na BARGE TO HELL
zdroj Ultimate Music Cruises, 3.7.2012



Je čas vyzbierať MUNICIPAL WASTE pre prvú plavbu BARGE TO HELL, najextrémnejšiu metalovú plavbu na svete. Nestrácajte čas, rezervujte si lístky na bargetohell.com a získajte výhodu pohodlného platobného plánu, ktorý umožňuje zaplatiť v štyroch nenáročných splátkach.

Šialenstvo začína 3. decembra. 2012, keď vyrazí 40 najextrémnejších metalových skupín sveta a 2 000 headbangerov z celého sveta do Karibiku, aby na 5 dní a 4 noci okupovali luxusnú výletnú loď až do nemŕtva. Celý tento trip je ako keby mal každý vstupku do backstage a mohol sa primiešať k umelcom v rámci pre fanúšikov neuveriteľne priateľského konceptu, ku ktorému neexistuje prirovnanie. Každá zo 40tich skupín odohrá dvakrát živú show, každú v iný deň. To znamená 80 vystúpení v neobmedzenom festivalovom prístupe k trom pódiám, každom s inou atmosférou.

Luxusná A Chorus Line sála, kde nešetrili nákladmi na odstránenie sedadiel. Kto by chcel mať na metalovej show rezervované sedenie pod pódiom?

Útulné Spectrum, ktoré ponúka skutočne klubovú atmosféru.

A skutočný klenot: Open air pódium na palube s bazénom. Najväčšie festivalové pódium na plavbu oceánmi.

Na Meet & Greet stretnutiach si môžete dať podpísať všetky memorabilie. Alebo sa môžete stať súčasťou legendárnej Metal Karakoe a ďalších aktivít priamo s účinkujúcimi. A nezabudnite: bary na palube nikdy nezatvárajú! Na čo čakáte? Možno budete po skončení potrebovať ešte ďalšiu dovolenku.

Predaj už začal a je v plnom prúde. Kabíny niektorých kategórií sú už vypredané a preto neváhajte! Rezervujte si lístky na www.bargetohell.com kým nie je neskoro!

Z celkového počtu 40 skupín na palube je známych už 26:
Artillery, At The Gates, Behemoth, Belphegor, Corrosion Of Conformity, Enslaved, Hackneyed, Holy Moses, Hypocrisy, Kampfar, Krisiun, Loudblast, Moonspell, Morgoth, Municipal Waste, Napalm Death, Paradise Lost, Possessed, Rotting Christ, Sacred Reich, Sanctuary, Sepultura, Six Feet Under, Sodom, Soilwork, Solstafir

Barge To Hell vypláva v pondelok, 3. decembra. 2012 z Miami, FL do Nassau na Bahamách a nevráti Vás do reálneho sveta päť dní až do piatka, 7. decembra 2012.

Ceny lístkov začínajú na 666 USD plus 289 USD dane a poplatky na osobu a zahŕňajú zábavu na všetkých palubách, nealkoholické a nesýtené nápoje, kompletnú stravu v jedálenských priestoroch, väčšinu reštaurácií na lodi a dokonca 24 hodinovú obsluhu na izbe!

Na čo čakáte? Viac informácií na stránke www.bargetohell.com.



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits