č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Iwrestledabearonce a Oceano v Bratislave
zdroj Adela Melová / Apocalypse Booking, 12.9.2012



IWRESTLEDABEARONCE + OCEANO + VANNA
25.9. 2012, Bratislava, Randal




Jedna z najoriginálnejších moderných metalových kapiel súčasnosti IWRESTLEDABERONCE prichádza na Slovensko! V rámci tohto turné predstaví aj svoju novú speváčku, ktorá nezaostáva za svojou predchodkyňou Krystou, dokonca ju v niektorých aspektoch aj predčí! Sprevádzať ich budú výborní americkí deathcoristi OCEANO, moderní post hardcore/metalcoristi VANNA a túto trojicu doplnia deathcoristi FOR ALL THOSE SLEEPING. Koncert sa uskutoční 25. septembra v Bratislave v klube Randal a vstupenky za zvýhodnenú cenu 16 eur si môžete zakúpiť v klube alebo prostredníctvom www.forensick.sk.

Americká kapela IWRESTLEDABERONCE vznikla v roku 2007, pričom už krátko po vydaní rovnomenného EP zaujala vydavateľstvo Century Media. Už ich debutový album „It’s All Happening” slávil úspechy v rebríčkoch, pričom už čoskoro sa vydali na veľké európske turné, sponzorované Imperial Clothing a Jägermeisterom po boku skupín ako Architects, Despised Icon, As Blood Runs Black, Horse The Band, Oceano alebo The Ghost Inside. V roku 2011 vydali ešte stále aktuálny album „Ruining It For Everybody“, v ktorom opäť mixujú množstvo žánrov ešte chytľavejším spôsobom ako na svojom debute. V roku 2012 odchádza kvôli svojmu tehotenstvu vokalistka Krysta Cameron a náhradou je Courtney LaPlante. Ako to kapele s ňou ide, si môžete pozrieť na tomto videu: www.youtube.com/watch?v=GMFkfMlw-g0.

Na tomto turné ich budú podobne, ako pri ich prvom americkom turné, sprevádzať OCEANO, ktorí boli pôvodne založení ako grindcorová kapela v roku 2006, no už v nasledovnom roku nabrali aktuálne smerovanie k deathcoru. V roku 2008 zaujali vydavateľstvo Earache, pričom v nasledovných dvoch rokoch vydali dva vynikajúce albumy. Tretí je naplánovaný na budúci rok.

VANNA je post hardcorovou kapelou už známou slovenským fanúšikom, keďže sa predstavili už v marci minulého roku taktiež v bratislavskom Randali spolu s Eyes Set To Kill. Majú na konte tri štúdiové albumy. Túto trojicu kapiel doplní post-hardcore/metalcore kapela FOR ALL THOSE SLEEPING.

Vstupné:
v klube (Cobra bar), www.forensick.sk – 16 eur
Ticketportal – 18 eur
Na mieste – 20 eur



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits