č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás


Na Bayleyho a Di´Anna sa chystá POCHOD METALISTOV
zdroj Petra Bohuslavská, 28.9.2012



Vidieť a zažiť atmosféru Iron Maiden si pravý fanúšik v žiadnom prípade nesmie nechať ujsť. O tú sa postarajú hneď dvaja zo slávnej trojice frontmanov legendárnej skupiny - ex speváci britskej heavymetalovej skupiny Iron Maiden Paul Di'Anno a Blaze Bayley, ktorí sa vydávajú na spoločnú koncertnú šnúru po Európe. 8. november bude patriť práve Košiciam a na túto skvelú akciu sa pripravujú už aj „metalisti z východu“.

Fanúšikovia už dnes ohlásili na 16-tu hodinu stretnutie pred Mestským Divadlom v Košiciach - POCHOD METALISTOV pred koncertom Legendary Voices of Iron Maiden.

„Toto stretnutie organizujeme najmä preto, aby navždy ostal v pamäti tento pamätný deň a hlavne aby sa stretli dobrí ľudia rovnakého zmýšľania,“ tvrdí Martin, organizátor stretnutia. „Chceme podporiť účasť akcie, môžu sa pridať aj okoloidúci, ktorých to zaujme, predsa sa jedná o výnimočný koncert hudobných legiend. Spoločne zvečníme tento moment, niečo také ako ExIron Maiden FC.“

Po metal-pochode sa partia presunie do košického Collossea, kde sa o otvorenie koncertu sa postará metalová TRISTANA so svojou najnovšou metalovou ponukou. Hosťovať Di´Annovi a Bayleymu bude český SEVEN, ktorý má za sebou už viac ako 15 rokov pôsobenia na hudobnej scéne. O hudbu z dielne štvorice hudobníkov prejavil záujem aj jeden z najväčších hudobných producentov metalových kapiel - vydavateľstva Nuclear Blast, ktorý sa postaralo o vydanie najnovšieho albumu. Pochváliť sa môže dobrými vzťahmi s Doro Pesch, Victorom Smolskim, Rage, Martym Friedmanom. Len za rok 2012 má za sebou skupina výnimočného gitaristu Honzu Kirka Běhounka viac ako 40 vystúpení a pred sebou okrem jesenného tour s ex-fromtmanmi Iron Maiden zimné tour po boku rockovej divy Doro Pesch.

LEGENDARY VOICES OF IRON MAIDEN 4-hodinová nezabudnuteľná show plná hitov Iron Maiden.

PAUL DI'ANNO (GB), BLAZE BAYLEY (GB), SEVEN (CZ) & TRISTANA (SK)
8.11.2012 OD 18:00
KOŠICE, COLLOSSEUM CLUB
VSTUPENKY: www.ticketportal.sk/event.aspx?id=17217
www.facebook.com/events/268411379940725

www.pauldianno.com
www.blazebayley.net
www.sevencz.com
www.tristana.sk



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits