č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Koncert plný HLUKU!
zdroj sangre, 24.10.2012



26.október 2012 19:00
MsKC – Zrkadlovka
ŽIAR NAD HRONOM
Vstup: 5€



LOTUS FUCKER (Washington DC, USA) – hlučný, chaotický hardcore / punk v štýle kapiel ako Gauze , Wretched, Terveet Kadet a Confuse na prvom európskom výlete. Od vzniku v 2008 vydali demo, split 7“ep s The Wankys, split 7“ep s Penis Geyser, jednu s/t LP a ďalej pripravujú split LP s Exit Hippies, split 7“ep s Merchandise a druhú samostatnú LP k dostaniu na turné. Hluk nie hluk!!!

www.last.fm/music/Lotus+Fucker
soundcloud.com/sphc/sphc-3-lotus-fucker-flower-on

SEE YOU IN HELL (Brno, CZ) – hardcore / punk japonského strihu po 6 krát v Žiari. 2 x japonské turné, 2 x brazílske turné, 1 x americké turné spolu s Lotus Fucker a mnoho európskych turné. Nové 12"LP Jed k dostaniu na koncerte!!!

seeyouinhell.cz

BOILING POINT (Žilina) – energický skatethrashcore / punk s textami nie len o skejtovaní. Do konca roku by malo vyjsť dlho očakávané split 7“ep s portugalskými The Skrotes a úplne nové samostatné 7“ep na Dog Lovers records!!!

bandzone.cz/boilingpoint

JAKUBYSKO (Zvolen) – rýchly a agresívny hardcore / grind s metalovými postupmi a pripravovanou split LP so spriaznenou Paskudou!!!

bandzone.cz/jakubysko

BASAL BANAR (Zvolen) – uvrieskaný crust / grind americkej školy v Disrupt štýle a vokálom alá Vomit for Breakfast. Čoskoro vonku debutová nahrávka ako split cd s Disent!!!

bandzone.cz/basalbanar



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits