č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Tankard + Debustrol + Lahar v Praze a Ostravě
zdroj Cenda Kadlec / Obscure promotion, 24.10.2012



Tankard Tankard (Germany)
"A Girl Called Cerveza" clip

Debustrol (Czech republic)
"Rwanda" clip

Lahar (Czech republic)
"Nove sance nove klece" clip

Patek 26.10.2012 - Praha - HooDoo, Korunni 106
Start: 19:00 www.hoodooclub.cz

Debustrol Sobota 27.10.2012 - Ostrava - Barrak, Havlickovo nabrezi 28
Start: 19:00 www.barrak.cz



Uz tricetilete vyroci od zalozeni letos slavi kultovni TANKARD, kapela, ktera na zacatku osmdesatych let spolecne s dalsimi legendami jako Sodom, Destruction, Kreator, Exumer nebo Assassin stala u zrodu thrash metalove tsunami, ktera se za lomozu protupanych bicich a kvilejicich sol prehnala svetem. V pripade TANKARD se vsak take vzdy jednalo i o tsunami pivni, protoze hlavni inspiraci a textovou naplni kapely bylo vzdy pivo a radosti spojene s jeho konzumaci. Lahar Prestoze vsak hlavnim motorem kapely byla vzdy vseobjimajici laska k penivemu moku, desky jako "Chemical Invasion" nebo "The Morning After" se mohou smele rovnat nejet cemukoliv v Evrope, ale minimalne rychlosti i mistrovskym kusum zanru jako treba "Reign in Blood". TANKARD byl navic vzdy vlastni i jejich osobity humor, takze s poslednimi velmi dobre prijatymi deskami "Beast of Bourbon", "The Beauty and the Beer" a letosni "A Girl Called Cerveza" se fanouskum dostava nejen vyzivne porce thrashingu, ale i velka davka dobre nalady. Misto o den po atomove apokalypse a nasledky jaderne valky, se tak fanousci teto chasky staraji o ranni nasledky prohyreneho vecera, coz si tentokrat budou moci vychutnat v plne mire, nebot koncerty TANKARD u nas se konaji v patek 26. (Praha – HooDoo), potazmo v sobotu 27. rijna (Ostrava – Barrak). Tharsh & beers terror!

Na obou koncertech budou TANKRAD doprovazet cesti thrash metalovi verozvesti DEBUSTROL, jejichz kultovni demo ‚Vyznani smrti jiz taky preckalo vice nez ctvrtstoleti a ani v pripade techto metalovych drevorubcu nebudete usetreni osobiteho humoru. Jako druhy support a mlada krev se predstavi na agilnim labelu Doomentia records vydavajici LAHAR. O mlade krvi se da u kapely s desetiletou historii mluvit samozrejme jen v primem srovnani s velicinami a dinosaury jako jsou prave DEBUSTROL a TANKARD, ale i LAHAR predvedou, ze moc dobre chapou techniku osmdesatkoveho tremoloveho riffovani, jen misto pivniho humoru se pripravte na angazovane spolecenske texty, jak byvalo dobrym pravidlem thrash metalovych kapel zaricich na sklonku let osmdesatych a na usvitu let devadesatych.

Vstupenky na oba koncerty jsou k dostani v beznych predprodejnich sitich a pak take primo na miste v klubu v den konani koncertu od 19:00.

Vice informaci na www.obscure.cz.



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits