č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Never Say Die Tour 2012: We Came As Romans + Bless The Fall + Stick To Your Guns
zdroj Cenda Kadlec / Obscure promotion, 27.10.2012



Never Say Die Tour 2012

We Came As Romans (USA), Bless The Fall (USA), Stick To Your Guns (USA), For The Fallen Dreams (USA), Obey The Brave (CANADA), At The Skylines (USA), The Browning (USA)

Ctvrtek 01.11.2012 - Praha - Futurum, Zborovska 7
Start: 18:00



Jiz pet let si pod hlavickou putovniho cirkusu Never Say Die! tour davaji dostavenicko spickove moderni kapely a jako kazdy podzim se i letos muzou cesti fanousci tesit na prazskou zastavku tohoto turne. Ve ctvrtek 1. rijna zasahne klub Futurum metalcorova smrst v podobe sedmi vybranych mladych kapel, ktere se dostaly do letosniho vyberu tohoto nejprestiznejsiho core-metaloveho turne.

Jako headliner se predstavi kapela stejne tak mlada jako popularni, WE CAME AS ROMANS z Detroitu, hlavniho mesta americkeho automobiloveho prumyslu. Depresivni tony ovlivnene chladnym industrialnim mestem vsak rozhodne necekejte, tvorba teto formace je primo nabita pozitivni naladou a srdceryvnymi texty. Jejich unikatni mix post-hardcoru a metalcoru, obsahujici jak technicke pasaze a cisty zpev, tak tvrde breakdowny a poctivy vokalni hardcore projev, je za pomoci neustaleho koncertovani dostal z pozice zahajovaci kapely tohoto tour z pred dvou let az na pricku hlavni kapely vecera!

I arizonsti BLESS THE FALL jsou cerstvou krvi na moderni scene a i oni se hlasi k odkazu jak metalcoru, tak post-hardcoru. Do stredu pozornosti fanousku i kritiku je dostalo jejich druhe – velmi ocenovane – album ‚Witness‘ a se soucasnym ‚Awakening‘ BTW rozhodne promenili status jednoho z nejocekavanejsich alb roku. Do Evropy se letos navic vraci jiz podruhe a na Never Say Die‘ tour budou obhajovat titul jedne z nejexplozivnejsich zivych kapel vubec, ktery jim byl udelen prestizni anglickym magazinem Kerrang!

STICK TO YOUR GUNS jsou s peti alby, nekolika celosvetovymi turne a zastupy vernych fanousku na konte, jednemi z nejvyraznejsich zastupcu soucasne kalifornske hardcore sceny. Jejich soucasna deska ‚Diamond‘ nabizi vyspely corovy material a je prozatimnim vrcholem teto kapely se silnym potencialem inspirovat!

FOR THE FALLEN DREAMS brzy oslavi 10 let fungovani, za kterych vybrousili svuj mix dojimaveho a zaroven silneho songwritingu se silnym durazem na brutalne uprimne texty o zivote a vztazich temer k dokonalosti.

OBEY THE BRAVE se cleny Despised Icon a Blind Witness v sestave reprezentuji kanadskou metal hardocrovou skolu a patri k nejnadejnejsim kapelam na scene. Jejich obliba roste primo raketovou rychlosti, jejich debutni album ‚Young Blood‘ prinasi velkou davku syrove energie s velkou davkou smyslu pro melodii a dava tusit, ze o techto Kanadanech jeste uslysime!

Vecer otevrou mladici AT THE SKYLINES, jejichz vystoupeni prinese vzletne melodie, kosti drtici breakdowny, zaniceny zpev, uprimne frazovani a chytlave struktury, cili vsechno, co ma takova show mit!

Koncert kapel We Came as Romans, Blessthefall, Stick to Your Guns, For The Fallen Dreams, Obey The Brave a At The Skylines probehne 1.11.2012 v klubu Futurum. POZOR!! Klub bude otevren jiz v 18:00h a prvni kapela odstartuje jiz o cca 20min pozdeji, proto nezmeskejte zacatek koncertu a dostavte se s potrebnym casovym predstihem!!! Vstupenky jsou k dostani ve vsech beznych predprodejich a budou v prodeji i na miste, od 17:30h.

Vice informaci na www.obscure.cz.



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits