č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Eternal Bleeding má nového speváka
zdroj Lukas / Eternal Bleeding, 21.11.2012



Sme hrdí, že Vám môžeme oznámiť, že ETERNAL BLEEDING má nového člena. Dámy a páni privítajte našeho nového speváka, ktorým je Miňo "Hentaichi" Benko. V podstate sme sa dali dokopy už pár mesiacov dozadu a už sme spoločne stihli odohrať zopár koncertov. Všetko ide skvele a sme naozaj radi, že tento talentovaný mladý muž sa ku nám pridal počas tvorby našeho nového albumu "Angels Shall Never Speak Again", ktorý výjde na japonskom labely AMPUTATED VEIN Records. Miňov prejav úplne zapadá do nového smerovania kapely a priniesol novú krv do kapelnej chémie.

Miňo hovorí: "Som rád, že som sa pridal ku kapele.V podste som bol fanúšik ETERNAL BLEEDING roky dozadu a keď som dostal túto ponuku, tak som neváhal. Hranie naživo a spolupráca na novom albume idú ako po masle, čo ma teší. Som si istý, že nový album bude pecka!"

V tomto momente kapela pracuje na poslednej skladbe na pripravovaný album. Miňo pracuje na textoch a vokálnych linkách a dokončujú sa finálne aranžmány. Stále je pred nami dosť práce, čoskoro by sa mali začať nahrávať bicie a my všetci veríme, že sa toto čakanie vyplatí.

Viac news čoskoro!!!

www.facebook.com/eternalbleedingofficial
www.eternalbleeding.com



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits