č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás


Jeff Waters hostiteľom All-Star Jam na 70000TONS OF METAL / Onslaught na palube 70000TONS OF METAL!
zdroj Ultimate Music Cruises, 25.12.2012



Sviatky sú za dverami a ľudia zo 70000TONS OF METAL odhalili špeciálny darček! Popredný kanadský gitarista Jeff Waters bude hostiteľom JAMMING WITH WATERS IN INTERNATIONAL WATERS, oficiálneho all-star jamu 70000TONS OF METAL. Navštívte oficiálnu facebookovú stránku 70000TONS OF METAL na www.facebook.com/pages/70000tons/107567389067 a dajte vedieť, ktorého z hudobníkov na palube by ste chceli vidieť v rámci najneuveriteľnejšej jam session, akú kedy heavy metalový svet zažil. A hádajte čo ešte! Snívali ste o jame s Jeffom Watersom? Môže to byť realita, ale iba na 70000TONS OF METAL, najväčšom plávajúcom heavy metalovom festivale na svete.

A to nie je všetko! Vyplávali sme z Holandska smerom na sever a potom na Bristolský záliv, ale zaskočil nás zúrivý ONSLAUGHT, tak sme sa rozhodli vrátiť späť k európskej pevnine. ONSLAUGHT oslávia na palube 70000TONS OF METAL tridsať rokov svojej existencie. Toto výročie pripomenú dve mimoriadne vystúpenia. Prvé, The Force in its entirety, predstaví legendárny album Force z roku 1986. A druhý koncert sa ponesie v duchu Best of 30 years of violence.

Ste pripravení začať nasledujúci rok štýlovo? Proste si len predstavte. V januári 2013, 40 heavy metalových skupín a 2000 fanúšikov z celého svete vyrazí do Karibiku a na 5 dní a 4 noci obsadia luxusnú výletnú loď Majesty of the Seas. Rezervujte si kabínu na www.70000tons.com a buďte súčasťou heavy metalovoj histórie, opäť písanej v Karibiku na palube 70000TONS OF METAL, najväčšej heavy metalovej plavbe sveta!

Na rozdiel od iných sme odstránili sedačky v divadle, veď kto by chcel na metalovej show sedieť? Toto je 70000TONS OF METAL, najväčší plávajúci heavy metalový festival na svete s najväčším Open Air Stage aký kedy brázdil otvorené more. Užite si neobmedzený festivalový prístup na všetky vystúpenia na palube, Open Mic Nights, clinics, work-shops, Metal Karaoke, bary ktoré nemajú záverečnú. Dva celé dni na mori. Deň slnka a zábavy na nádhernom karibskom ostrove. Možnosť pokecať si s účinkujúcimi v rámci tohoto pre fanúšikov ústretového scenára, ktorý nemá konkurenciu. Je to ako keby mal každý vstupku do backstage!

Zatiaľ potvrdené kapely:
Anacrusis, Angra, Arkona, Delain, Die Apokalyptyschen Reiter, Doro, Dragonforce, Ensiferum, Evergrey, Flotsam and Jetsam, Gotthard, Gotthard, Heidenvolk, Helloween, Helstar, Immolation, In Flames, Kreator, Lacuna Coil, Metal Church (reunion show), Nile, Rage s Lingua Mortis Orchestra, Sabaton, Subway To Sally, Tiamat, Turisas, Týr, Unexpect

70000TONS OF METAL, najväčší plávajúci heavy metalový festival na svete vypláva v pondelok, 28. januára 2013 na palube Majesty of the Seas z Miami, FL a nevráti Vás do reálneho sveta až do piatka, 1. februára 2013.

Ceny lístkov začínajú na 666 USD plus 299 USD dane a poplatky za osobu. V cene sú zahrnutá zábava na celej palube, nealkoholické a nesýtené nápoje, všetky druhy jedla v jedálňach, väčšina reštaurácií na palube a dokonca 24 hodinová služba na izbách!

Na čo čakáte? Po tomto výlete možno budete potrebovať ešte jednu dovolenku. Viac informácií na www.70000tons.com.



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits