č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Jackyho debutový album porkstil Maťo Ďurinda!
zdroj Tomas Sarissky, 22.1.2013



Zverenec kouča Pepu Vojtka v súťaži Hlas Československa vydáva v týchto dňoch svoj debutový album s názvom Ceremony.Na albume sa objavilo viacero hostí zo slovenskej a českej hudobnej scény.Medzi nimi sa nachádza gitarista skupiny Team Dušan Antalík,basgitarista Tublatanky Juraj Topor,ale aj Sveto Korbeľ zo Slobodnej Európy.Taktiež na debutovom CD možno nájsť aj očakávaný duet so spevákom skupiny Kabát Pepom Vojtekom.

Úlohy krstného otca sa zhostil Maťo Ďurinda,ktorý sa sám stal fanúšikom tejto novej tváre na slovenskej hudobnej scéne. „Veľa krát sa nám stalo, že sme dostali do rúk demonahrávky neznámych skupín, naposledy za nami v Žiline prišli dvaja chalani zo skupiny Christmas. Naozaj ma nadchli! Je to krásny čistý melodický rock mojej krvnej skupiny. Spevák Jacky to dokázal aj v súťaži Hlas Československa.“ vyjadruje sa Maťo a pokračuje: „Tento album bude mať veľmi ťažkú cestu. Ale títo chalani z Christmas robia nádherné pesničky a musím sa teda priznať, že nie len moja 4 ročná dcérka Barborka s mojou manželkou, ale aj ja som fanúšikom tejto kapely a teraz dokonca hrdým krstným otcom ich albumu!"

Album vydáva agentúra Duna a je možne si ho objednať na oficiálnych stránkach kapely: www.bandchristmas.com a www.facebook.com/christmasrnr.

Duet Christmas a Pepa Vojtek:
www.youtube.com/watch?v=lPdtVBtkSH0



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits