č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Koncert Black Light Burns + Jayce Lewis v Praze
zdroj Cenda Kadlec / Obscure promotion, 25.1.2013



Black Light Burns Black Light Burns (USA)
blacklightburnsofficial.com

Jayce Lewis (UK)
jaycelewis.com

Ctvrtek 07.02.2013 - Praha - Futurum, Zborovska 7
Start: 19:00
futurum.musicbar.cz



Bezesporu se bude jednat o jeden z nejzajimavejsich koncertu teto zimy. Do Prahy miri Wes Borland se svou kapelou BLACK LIGHT BURNS, ktera vystoupi 7. unora v prazskem klubu Futurum.

Black Light Burns Pro nezasvecene: kytaristu Wese Borlanda znate jako toho maskovaneho opicaka, ktery po boku Freda Dursta tvrdi muziku v americke kapele Limp Bizkit. Krom toho si ho jiste vybavite jako koncertniho kytaristu Marylina Mansona, nebo ze spoluprace s personami jako jsou Trent Reznor z Nine Inch Nails nebo Jonathan Davis z Korn.

A protoze Borland odjakziva prekypoval kreativitou a cinorodosti, neni divu, ze v roce 2007 prisel s prvni nahravkou sveho projektu nazvaneho Black Light Burns. Oproti prvoplanove hudbe Limp Bizkit zde Borland dal poprve naplno pocitit svuj mimoradny skladatelsky talent a debutove album „Cruel Melody“, ktere s nim nahrali mj. clenove spriznenych NIN Josh Freese a Danny Lohner, se brzy dockalo rady priznivych kritik.

V lonskem roce pak vysel jeho dlouho ocekavany nastupce, ktery byl pojmenovan „The Moment You Realize You’re Going To Fall“ a oproti jeho predchudci jiz neni tak temne a depresivni, nybrz nabizi radu hudebnich experimentu a presahu. Uniknout by vam urcite nemela klipovka „How To Look Naked“. Cele album nabizi patricne ujety mix rychlych i pomalych skladeb, ale jedno je jiste – nudit se behem jeho poslechu nebudete ani vterinu.

Wes Borland – hudebni silenec a vizionar se premierove predstavi ceskemu publiku 7. unora v prazskem Futuru a vy byste meli byt u toho. Predprodeje uz bezi ve vsech tradicnich sitich. Blizsi info poskytnou webovky poradajici agentury www.obscure.cz.

Jako support se predstavi nemene zajimavy britsky performer James Lewis.



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits