č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás


Helloween-party Live @ “hellish Rock Part Ii” Tour!
zdroj Raymond Kaňa / Double Head Productions, 5.3.2013



28. februára odštartovalo svetové turné kapiel Helloween a Gamma Ray považo-vaných za ikony nemeckého metalu osemdesiatych rokov, dodnes populárneho po celom svete. Koncertná trasa nesie názov “Hellish Rock Part II” a nadväzuje tak na predošlé úspešné spojenie oboch skupín spred niekoľkých rokov.

vOkrem pár týždňov nového albumu „Straight out of Hell“ Helloween prichádza s výzvou fa-núšikom, aby sa aktívne stali súčasťou veľkého metalového karnelavu. Nabáda priaznivcov, aby sa vnorili do svojho, či rodičovského šatníka, alebo „vyplienili“ najbližší obchod s handra-mi a prišli na koncert v prestrojení za postavičky zo známych pesničiek ako napríklad Dr. Stein, Keeper, Mrs. God, či v outfite "tekvicového" vojaka stvárneného na obale novinky. Jednoducho, má to byť "štýl" Helloween. Na domovskej stránke kapely muzikanti doslova uvádzajú: „Príďte osláviť najhlasnejší karneval vo svojom metalovom živote“. Snaha o prevlek nemá ostať podľa ďalšieho vyjadrenia bez povšimnutia a najlepšie kostýmy a masky budú odmenené malým darčekom. Dokonca víťazi získajú miesto (na večné časy a nikdy inak) v legendárnej “Hall of Hell” na spomínanej domovskej stránke Helloween.

Tak dovidenia na metalovom „tekvicovom“ karnevale v Bratislave 21.3.(NTC AEGON) a v Brezne 24.3 (Mestskej aréne)!



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits