č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Betrayers Of Blood Pt. 8
zdroj Fajo, 13.3.2013



Betrayers Of Blood Pt. 8
GALADRIEL – ČAD – PERVERSITY – EMPYRION

Klub 77, Banská Bystrica
4.5.2013



Zradcovia krvi úspešne prežili apokalypsu, aby vám aj v roku 2013 naservírovali kvarteto ďalších zvučných mien slovenskej scény. Príďte ich podporiť a zabaviť sa na vynikajúcu akciu za bezkonkurenčnú cenu. A je z čoho vyberať! Čakáme vás v najlepší možný deň - v SOBOTU!! v zostave:

GALADRIEL [Melodic Dark/Doom Metal/BA]
www.galadriel.sk
Kapela, ktorá stála pri zrode štýlu „Female Fronted“ dnes, po rokoch strávených na európskych pódiách, vyráža dych svojím prepojením dobra a zla. I drsniaci si prídu na svoje - nová doska „The 7th Queen Enthroned“ je namiešaná pre nielen metalové masy.

ČAD [Hardcore Metal/PK]
www.myspace.com/cadripcore
Legendárne svätojurské komando sa v posledných rokoch dostalo do povedomia širokej verejnosti. Víťazstvo v ankete Radio_Head Awards 2011, účasť v kreslenom seriáli Lokal TV + mnohá iná skaza. Aj o tom je „Ťažký kov“ a kto neverí, Pišta Vandal ho naživo presvedčí!

PERVERSITY [Brutal Death Metal / PO]
www.perversityband.com
Najkrutoprísnejší fenomén z východu, resp. príjemná porcia blasfémie = toť PERVERSITY a ich „Death Metal Eternal“. Aj Slovensko má svoj IMMOLATION, návrat pod Urpín po takmer 5 rokoch..

EMPYRION [Symphoblackened Death Metal / NR]
www.empyrion.eu
Najväčší objav Gothoom Prods. 2012: kapela založená na troskách CORRUPTED MELODY, pokračujúca v odkaze symfonicky ladených extrémov. TO musíte vidieť! (Pre fanúšikov FLESHGOD APOCALYPSE, DIMMU BORGIR atď.)

Vstupné: 4 € predpredaj / 5 € na mieste
+ Tombola o CD a merchandise kapiel, PROFI-zvukár, distro, alko/nealko



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits