č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Koncert Avven, Ravenhill, Vadim Polke Blavy a Revoltage v Bratislave
zdroj jeremy, 19.3.2013



O jarné upratovanie v Bratislavskom Randal klube sa 13. Apríla 2013 postará štvorica kapiel na čele s AVVEN (slo), ročný prach strasú Ravenhill (ba), nože nabrúsia Vadim Polke Blavy (ba) a Revoltage (ba) ktorí zrovnajú fasádu.

AVVEN – Pôvodne mali vysúpiť pred Slovenské publikum na spoločnom turné s Korpiklaani, no nesôr sa rozhodli pre spoluprácu s tunajšími Ravenhill. AVVEN žne úspechy na domácej ale aj medzinárodnej festivalovej scéne (už niekoľkokrát vystúpili na notoricky známom Metal Camp festivale). V roku 2012 sa objavili na Bratislavskom Pagan Feste, kde strhli a roztancovali celú sálu. Nadupaná a veselo naladená muzika, inštrumentálne dokonale zvládnutá a vynikajúci pódiový prejav zaručujú kvalitný audiovizuálny zážitok.

Ravenhill – Na domácej scéne opäť po roku a v plnom nasadení predostrú melodicko-metalovú hostinu osladenú medovým zvukom priečnej flauty.

Vadim polke Blavy – Drzý a neskrotený hardrockový náklad v modernom šate. Vynikajúce texty a bravúrne zvládnutá kompozícia skladieb sú veľkými prednosťami tejto Bratislavskej postpubertálnej kapely.

Revoltage - Hrať poctivo a tvrdo, hrať ako o život, bez zábran a strachu z toho, čo nám hudba prinesie je krédom tejto novinky na Bratislavskej scéne. Buričské nálady a rebelstvo sa prejavia v každom takte ich rock-metalovej spoločnosti.



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits