č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Back To The Black Tour part II.
zdroj Kamil / Postmortem Booking, 10.4.2013



Back To The Black Tour part II.

VADER (www.vader.pl)
ČAD (bandzone.cz/cad)
BRUTE (bandzone.cz/brute)
THE INFINITE WITHIN (bandzone.cz/theinfinitewithin)

30.4.2013 (utorok)
KOŠICE – COLLOSSEUM CLUB
štart : 18:00
facebook.com event



Bude to už takmer rok a pol, čo nás naposledy poctili VADER svojou návštevou v Košickom Collosseum klube. Vtedy v úlohe predskokana GORGOROTH , čo nedalo kapele dostatočný časový priestor, aký si bezpochyby táto legenda Death Metalu zaslúži! Tento krát však pokračovanie veľmi úspešného tour, na ktorom kapela hraje ich kultové albumy "Sothis" a "Black To The Blind" Vader v celom znení prináša plnohodnotnú show, ktorú si v Collosseu určite fans zaslúžia. Samozrejme, že okrem songov zo spomínaných albumov zaznejú aj viaceré pecky z tvorby tejto kapely, ktorá je už vyše štvrť storočia pilierom štýlu a jeho neodmysliteľnou súčasťou. Táto show VADER je jedinečnou tým , že sa môžeme akoby “vrátiť späť v čase“, keď tieto kultové vinyly vychádzali na svetlo Sveta a “smrtiaci kov“ sa kul ešte za horúca.

Ako hlavná predkapela tohto večera vystúpi kapela ČAD, ktorá sa pohybuje na našej scéne a nie len tu už pekne dlho. Koncom roka im vyšiel v poradí piaty album “Ťažký kov“ , ktorému sa dostáva patričná odozva a získava si stále nových fans. Je to ako odmena za výborne vykonanú prácu, ktorú toto trio odvádza bok po boku takmer desať rokov, aj keď vznik kapely sa píše už od roku 1994. Odvtedy kapela okrem piatich radových albumov vydala ďalšiu peknú radu „splitiek“.

ČAD Ďalšia kapela, ktorá sa Vám predstaví bude partia z Vranova nad Topľou, ktorá má jednoduchý a veľmi výstižný názov BRUTE! Partia okolo Steveho, ktorý je hlavným ťahúňom kapely vznikla v roku 1998 a ostala verná štýlu death metal až doteraz. Po niekoľkých promo cd sa minulý rok kapela zaslúžene dočkala plnohodnotného debutového albumu, ktorý vyšiel pod hlavičkou NTEY Records a nesie názov “Sophisticated atrocity“.

Otváracou kapelou bude mladá partia štyroch chalanov z rôznych kútov Slovenska pod názvom THE INFINITE WITHIN. Títo mladí a perspektívni chalani našli spoločnú záľubu v technickom death metale, kde cítiť veľký vplyv kapiel ako NILE a ORIGIN. V súčasnosti kapela donahrávala svoj debutový album, na ktorý čaká už len finálny mixing, taktiež uspeli v hlasovaní fans o účasť na GOTHOOM Festivale. Preto sa je určite na čo tešiť, aspoň čo sa týka tuzemského hudobného podsvetia

Plánovaný časový harmonogram večera:

17:30 Otvorenie klubu
18:00-18:30 The Infinite Within (30min)
18:45-19:15 Brute (30min)
19:30-20:15 Čad (45min)
20:40-22:00 Vader (80min)

POZOR!!! Pozitívna správa pre ľudí z iných miest je, že na následujúci deň (t.j. streda 1.máj-sviatok) je voľno!!! ;-)

Vstupné:

Predpredaj: 15eur (AKCIA od 8.4.2013 do 16.4.2013), 17.5 eur (od 17.4-29.4,) na mieste 20 eur
V Košiciach zakúpite vstupenky výhradne len v Collosseum Clube
Info o predpredaji v Prešove volajte na tel.č.0948035387 alebo v PUMPA MUSIC CLUBE
Lístky v predpredaji si môžete objednať aj formou dobierky.
Viac info mailom na: infopmbooking@gmail.com



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits