č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Aleš Brichta s Arakain Memorial 2013 v košickom klube Collosseum
zdroj Martin, 23.4.2013



V košickom klube Collosseum sa 24.5. uskutoční špeciálny, neopakovateľný, jedinečný, raritný, výnimočný koncert. Aleš Brichta ako bývalý spevák skupiny ARAKAIN zrealizoval pri príležitosti tridsiateho výročia jej vzniku jedinečný projekt: ARAKAIN MEMORIAL 2013.

Brichtovi sa podarilo dať dohromady pôvodných členov kapely ARAKAIN, tých, ktorí tu pôsobili od jej vzniku v roku 1982. Na koncerte teda vystúpia Mirek Nedvěd, Rudolf Rožďalovský, Oldřich Maršík, Václav Ježek, Miloň Šterner, Marek Podskalský, Daniel Krob, Bob Vondrovic, Štepán Smetáček, Karel Jenčík a ako špeciálni hostia sa predstavia Zbyněk Haase, Lukáš Varaja a David Vaněk.

Počas tejto jedinečnej 3,5-hodinovej show zahrajú výber vyše 30 skladieb z desiatich dosiek ARAKAIN, ktoré naspieval Aleš. Jednotliví bývalí členovia sa všetci postupne vystriedajú pri hraní „svojich“ vecí v poradí, v akom vznikli, a v pôvodnej zostave po jednotlivých dekádach existencie kapely ARAKAIN.

Arakain Tento jedinečný koncert sa pravdepodobne u nás už nikdy opakovať nebude, takže nehodno váhať a treba sa prísť presvedčiť, že aj „starší“ rockeri oplývajú množstvom energie.

Ako predskokan zahreje publikum česká kapela BLACK BULL. Pamätajte tiež, že kapacita košického klubu Collosseum v Košiciach je obmedzená.



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits