č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

System of a down privezú do Prahy najväčšie hity aj špeciálnych hostí!
zdroj Tomáš Holetz / Skalar Music, 1.8.2013



PRAHA – Kultová, zásadná rocková kapela System of a down vystúpi v Prahe 14. augusta v areáli Incheba Open Air, Výstaviště Holešovice. Na jednodňové podujatie s názvom Aerodrome prinesú okrem najväčších hitov (Chop Suey, BYOB, Lonely Day, Toxicity, Prison Song, Bounce) aj špeciálnych hostí. Na pódiu im budú robiť spoločnosť metaloví Killswitch Engage, punk.rockoví NOFX a keltskí divokí punkáči Flogging Molly.
Nadšenie z blížiaceho sa turné prezradil aj basgitarista SOAD Shavo Odadjian fotografiou z nácviku a komentárom na sociálnej sieti: “Vidíte, čo sa chystá? Presne toto sme chceli! Veľmi pozitívne, klobúk dole pred mojimi parťákmi z kapely. Už sa tešíme na turné, bude to veľké!”

System of a down – LIVE full show
www.youtube.com/watch?v=Dqb2KY6F4iw

System of a down Skupinu System of a down tvoria od roku 1997 Daron Malakian, Serj Tankian, Shavo Odadjian a John Dolmayan, SOAD vznikli ešte v roku 1994 v Kalifornii, no s iným bubeníkom. V roku 2006 získala štvorica cenu Grammy v kategórii Best Hard Rock Performance za skladbu B.Y.O.B. Na konte majú päť regulérnych albumov (System of a down, Toxicity, Steal this albu!m, Mezmerize a Hypnotize), vďaka ktorým si získala rešpekt nielen metalových fanúšikov po celom svete. Po päťročnej prestávke sa v roku 2011 opäť stretli a začali koncertovať.

Facebook:
www.facebook.com/aerodrome.festival

Vstupenky na Aerodrome so System of a down, Killswitch Engage, NOFX a Flogging Molly na Slovensku predáva Ticketportal a Eventim. Cena bežnej vstupenky sa začína na 52,64 eur, dostupné sú aj lístky s označením “Golden Circle” za 82,50 eur.

Vstupenky:
http://www.ticketportal.cz/event.aspx?id=130791
http://www.eventim.sk/sk/vstupenky/aerodrome-festival-praha-incheba-open-air-307170/event.html



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits