č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Koncert Disgorge + Internal Bleeding + Beheaded v Praze
zdroj Cenda Kadlec / Obscure promotion, 31.10.2013



Tyrannizing Europe 2013

Disgorge (USA)
Internal Bleeding (USA)
Beheaded (MALTA)

Pondeli 11.11.2013 - Modra Vopice - Spojovaci/K Zizkovu
Start: 20:00 Vstupne: 299,-Kc (pouze na miste)



Agentura Obscure promotion vas zve na koncert deathmetalovych kapel DISGORGE, INTERNAL BLEEDING a BEHEADED, ktery se uskutecni v pondeli 11. listopadu v Praze v klubu Modra Vopice. Vstupenky za cenu 299,- Kc budou k dostani vyhradne na miste, blizsi info na webu www.obscure.cz.

Prvoligovy deathmetalovy vecer probehne v pondeli 11. listopadu v prazskem klubu Modra Vopice. Headlinerem akce budou americti rodaci ze San Diega, brutal death metalova masina DISGORGE, ktera je po letech v plnem vykonu a v Praze by mela predstavit i zbrusu novy material. Sestava prosla jistymi upravami, pricemz basu nove drti Diego Soria a na postu vokalisty se nyni prezentuje Angel Ochoa.

Sekundovat jim budou jejich krajane z New Yorku INTERNAL BLEEDING, kteri spolecne se SUFFOCATION prosluli jako jedni ze stylovych prukopniku „slam death metalu“ a take, v CR velmi popularni, maltska formace BEHEADED, ktera predstavi sve aktualni album „Never to Dawn“.

Koncert zacne uderem 20. hodiny.



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits