č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Persona Grata - Po mimoriadne pozitívnych zahraničných ohlasoch si môžete konečne opäť vychutnať koncertné verzie
zdroj Marta Glinicka / PG Team, 22.11.2013



PERSONA GRATA vystúpi prvý krát v novej zostave a pokrstí svoj debutový album už 7. decembra v Bratislave. Na pódiu sa stretnú aj so skupinami One Second Hotel (finalista Wacken Metal Battle Slovakia) a Mind the Gap (finalista súťaže British hľadá Rockstars).

Persona Grata Po mimoriadne pozitívnych zahraničných ohlasoch si môžete konečne opäť vychutnať koncertné verzie albumu Persony Grata "Reaching Places High Above", ale aj nové veci na ďalší pripravovaný album. “Bude to pre nás a našich fanúšikov veľký zážitok, tešíme sa už na koncert a sme zvedaví aj na reakcie na naše nové skladby,” hovorí bubeník Ján Šteňo. “Kapela sa posledný rok sústredila na prípravu starého aj nového materiálu a konečne to môžeme odpáliť naživo.”

One Second Hotel Spolu s Personou Grata si na pódiu budete môcť vychutnať novinku slovenskej progrockovej sceny, finalistov Wacken Metal Battle - skupinu One Second Hotel, ktorá sa znova vracia do Bratislavy. “Tentokrát budeme v plnej zostave so svojím 45-minútovým setom, počas ktorého okrem debutového EP One Second Hotel zahráme aj skladby z pripravovaného albumu pre rok 2014,” hovori Jakub Tirčo, gitarista a zároveň zakladateľ OSH.

Čerešničkou na torte bude vystúpenie crossoverovej úderky z Bratislavy - skupiny Mind the Gap, finalistu súťaže British hľadá Rock Stars. “Tešíme sa na krátku prestávku v štúdiu od nahrávania nášho debutového albumu,“ hovorí Jozef „Yogi“ Graus, basgitarista a zároveň manažér skupiny. „Hranie na živo je vlastne to, čo nás baví najviac. Naša hudba naplní energiou Randal.“

Mind the Gap Spoločný koncert a krst albumu RPHA prebehne už 7. decembra v bratislavskom klube Randal. O vstupenky a debutový album Persony Grata môžete súťažiť do 1. decembra zodpovedaním 3 otázok na stránkach Metalmania magazínu.

Kapely pripravujú aj prekvapenia, o ktorých budú priebežne informovať na fanpage evente.

7. decembra v bratislavskom klube Randal, začiatok o 20:00, vstupné: 5 Eur.

PERSONA GRATA personagrata.sk facebook.com/personagrataband
ONE SECOND HOTEL onesecondhotel.com facebook.com/OneSecondHotel
MIND THE GAP www.facebook.com/MindTheGapSVK



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits