č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Betrayers Of Blood Pt. 9
zdroj Martin Lukáč, 10.12.2013



Zradcovia krvi sa vám tentokrát rozhodli sprostredkovať samotné „Peklo na zemi“! Okrem toho prinášajú inovácie, tradície, a to všetko za stále bezkonkurenčnú cenu. Čakáme vás v najlepší možný deň - v SOBOTU!! v zostave:

INFERNO (esoteric black metal/CZE)
www.fb.com/322975231147644
„Nesnášenlivý bezbožný černý kov“ z Čiech je späť s novým albumom! Kakofonické i disharmonické pasáže, dávka psychedélie a celkovo obrovský posun tejto legendy vás vtiahnu do „Omniabsence Filled By His Greatness“. Či už prijmeš „Starý řád“ alebo nie, aj tak budeš „Navěky požírán krysami“!

LUNATIC GODS (avant-garde melodic extreme metal)
www.fb.com/lunaticgods
Treba ich vôbec predstavovať? Šialení Bohovia - kapela, ktorá získala mnohé ocenenia, nestojí na jednom mieste a prechodom k slovenčine ešte stúpla. Ak vám nestačilo „Vlnobytie“, sú tu „Slnovraty“! ..A možno príde aj Ibronka.

DOOMAS (melodic doom/death metal)
www.doomas.com
Peťo Beťko a spol. zaznamenali v poslednej dobe veľký pokrok, a to vo viacerých aspektoch. Ich hudba pôsobí zhubne, no pritom otvorene. Ich reklama je špičková a marketing majú zmáknutý na jednotku.. TO musíte vidieť!

PRAROD (pagan/folk metal)
www.prarod.yw.sk
Slovanské posolstvo i históriu našich pohanských predkov nám prinesú bratia spod hradu Matúša Čáka. Nebudú chýbať folklórne nástroje a „Na ceste k zániku“ spoznáte, kto je vládcom tunajšieho pagan metalu!

ACHSAR (majestic epic melo/death metal)
www.bandzone.cz/achsar
Nenápadná partička, ale samozrejme žiadni amatéri! Severská melodika v pravej temnej atmosfére nikdy nie je na škodu.. Nepremeškajte! (Pre fanúšikov KALMAH, WINTERSUN a podobne)

Vstupné: 5 € + Súťaž o CD-čka a merchandise kapiel, profesionálny zvukár, distro
www.facebook.com/events/448900128549523



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits