č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Darkness Upon Liptov vol.1
zdroj Henrich Kaczor, 25.3.2014



Darkness Upon Liptov vol.1

INFER (anti-human black-death metal / Košice)
bandzone.cz/infer

SUBURBAN TERRORIST (death metal / Beluša)
bandzone.cz/suburbanterrorist

NEVALOTH (progressive-atmospheric black metal / Zvolen)
bandzone.cz/nevaloth

FEEL A CURSE (old-school-melodic death metal / Liptovský Mikuláš)
bandzone.cz/feelacurse

DARKTIMES (ethereal black metal / Liptovský Mikuláš)

KDE: The Adventure MUSIC Club / Liptovský Mikuláš, 1. Mája 54
KEDY: 19.04.2014 (sobota)
ZAČIATOK: 19:00 hod
VSTUP: 3 €
www.facebook.com/events/765156153502972



Pozývame vás na prvý ročník undergroundovej akcie DARKNESS UPON LIPTOV !!! Táto akcia bude orientovaná a žánrovo zameraná hlavne na black a death metal. A keď prvý ročník, tak poriadny! Akciu príde podporiť absolútna špicka sloveskej metalovej scény. INFER, je stálica, ktorá sa pohybuje na slovenskej scéne už 12 rokov. Chalani produkujú vysoko kvalitný nekompromisný black-death, ktorý vás nenehá len tak stáť a popíjať pifko. Po dlhšej dobe si k nám opäť prídu zahrať aj SUBURBAN TERRORIST, ktorí po menšej koncertnej odmlke sa opäť predstavia v plnej sile a určite vás prevalcujú svojou dávkou death metalu, topka. NEVALOTH, je zoskupenie, ktoré vzniklo v roku 2008 a v minulom roku im vyšiel druhý "full-length" album s názvom "The Antagonist", ktorý momentálne žne úspechy na všetky strany. Nevaloth už teraz patria k špicke, velká nadej slovenského black metalu!

Predstavia sa aj dve domáce zoskupenia z Liptovského Mikuláša. FEEL A CURSE vznikli na zaciatku roku 2013 v novej zostave a hned v roku 2014 boli nominovaní na cenu "Radio_Head Awards" ako nováčik roka v kategórii "Hard&Heavy".Taktiež nová nádej death metalu na Slovensku. Ich EP "Corroded Time To Come" zbiera samé pozitívne hodnotenia nie len doma, ale aj v zahraničí. Budú predstavené aj "zbrusu" nové songy. No a magickú päticu doplnia DARKTIMES, kapela ktorá vznikla v útrobách liptovského podzemia, taktiež začiatkom roku 2013. Svojou premiérou predstavia všetky songy z pripravovaného EP, ktoré by mohlo byť nahraté na sklonku roku.Takže nenehajte si ujsť ich éterický black metal a nehajte sa unášať dimenziami, časom a konečným nekonečnom. Temnota povstala nad Liptovom !!!



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits