č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Koncert Terror + Deez Nuts + Nasty
zdroj Cenda Kadlec / Obscure promotion, 16.4.2014



Terror (USA)
Deez Nuts (AUSTRALIA)
Nasty (BELGIUM)
Broken Teeth (ENGLAND)

Ctvrtek 24.04.2014 - Praha - Futurum, Zborovska 7
Start: 20:00 hod. Vstupne: 450,-Kc (predprodej) / 490,-Kc (na miste)



Americka HC legenda TERROR miri v ramci evropskeho turne do Prahy a na pozoru by se tak mel mit kazdy fanousek proslavene americke hardcore/punkove sceny. Koncert probehne 24. dubna v prostorach smichovskeho klubu Futurum a spolecne s TERROR se dale predstavi Australane DEEZ NUTS, Belgicane NASTY a Britove BROKEN TEETH. Vstupenky na koncert jsou k dostani ve vsech beznych predprodejnich sitich a blizsi informace o koncertu pak nabidne webova stranka www.obscure.cz.

TERROR vznikli v roce 2002 v Los Angeles a od sameho pocatku na sebe strhli pozornost svou hudbou, ktera je traskavou smesici old school hardcore, thrashe a punku. TERROR jsou znami tim, ze sverepe odmitaji jakekoliv hudebni modni vlivy a s neustupnosti sobe vlastni si jedou svoji cestou, aniz by se museli ohlizet napravo nebo nalevo. Paradoxne i pres jasnou stylovou vymezenost, kam nepatri zadne trendove paradicky, jsou TERROR kapelou, ktera se tesi masove prizni mladeho publika, jez ji spolecne s HATEBREED uznava jako leadera soudobe hardcorove sceny. Nahravky " One With The Underdogs " (2004), "Lowest Of The Low " (2005) a "Rhythm Amongst The Chaos " (2007) vykopli kapelu do popredi zajmu zamorske a pozdeji i evropske sceny a popularitu si poctive budovali take svymi zivymi vystoupenimi, ktera jsou nadupana stagedivingem, circle pity a podobnymi radovankami. Bez prehaneni lze tvrdit, ze na svych koncertech dokazi navratit mezi fanousky puvodni srdecnou atmosferu hardcorovych koncertu, ktera jakoby uz z koncertnich salu pomalu vyprchavala. TERROR tak v kladnem smyslu navazuji na praci svych uznavanych a vzyvanych kolegu jako jsou CRO-MAGS nebo AGNOSTIC FRONT a pokracuji tak v tvorbe tradicni hardcorove linie. V Praze zazni take skladby z dosud posledni, rok stare, nahravky "Live By the Code".

Jako support se celeho turne zucastni australska formace DEEZ NUTS. Puvodne projekt byvaleho bubenika I Killed The Prom Queen JJ Peterse se postupem doby pretavil do mimoradne uspesne regulerni kapely, ktera absolvovala radu evropskych turne a je ozdobou prednich zanrovych festivalu.

Cely vecer pak otevrou dve proverene formace v podobe Belgicanu NASTY a britskych BROKEN TEETH.

Souvisejici odkazy:

www.terrorlahc.com
deeznutshardcore.com
www.facebook.com/getnasty
futurum.musicbar.cz



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits