č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

The.Switch s Rust2Dust a [sic] sa predstavia 30.5. v Randal klube
zdroj Marek Matejov / Rust2Dust, 9.5.2014



Pozývame Vás na exkluzívnu metalovú akciu, kde sa predstavia skvelí českí bratia The.Switch spolu s RUST 2 DUST a [sic]. The.Switch si v Bratislave zahrajú po 17-tich rokoch ich úspešnej existencie prvý krát. Koncert sa uskutoční v piatok 30.mája v klube Randal o 20:00.


The.Switch Legenda českej metal-hc-crossoverovej scény, ktorá funguje už od roku 1997. Za tú dobu The.Switch získali mnoho ocenení, vystúpili ako headliner festivalov alebo ako support veľkých zahraničných hviezd KoRn, Disturbed, Aiden a ďalších. Nahrali 5 úspešných štúdiových albumov a nadchli zástupy priaznivcov a kritikov. Na Bandzone.cz sú najpopulárnejšou kapelou v sekcii rock. V roku 2010 vychádza ich "best of" v netradičnej akustickej podobe. Od roku 2012 doplnil zostavu piaty „multifunkčný“ člen, ktorý má na starosti sprievodné gitary i elektroniku. Na sklonku roku 2013 kapela boduje s novým singlom Tětiva, ktorý svojou surovosťou evokuje návraty k hard corovo melodickým koreňom. Po celú dobu kapela úzko spolupracuje s dvorným textárom Janom Jarešom. Jeho abstraktné temné básne k tvorbe The.Switch neodmysliteľne patria a to už od samého založenia kapely.
www.youtube.com/watch?v=A07sizpwznQ

[Rust2Dust] Skupina RUST 2 DUST, ktorá je sformovaná z populárnej nu-metalovej bandy Rumburax, patrí k stáliciam slovenskej metalovej scény. Na svojom konte majú minialbum „Dopamine“ a predovšetkým debutové album „Daymare“, plné štruktúrovaného natlakovaného metalu , podporeného skvelými muzikantskými výkonmi a ošetreného produkciou svetového producenta Tue Madsena. Skupina tento album vydala už v roku 2011, kedy na jeho podporu absolvovala koncerty v Čechách a na Slovensku po boku dánskych machine metalových Mnemic , úžasných Raunchy , amerických hardcore veteránov Pro-Pain a hlavne sa predstavili ako predkapela americkej metalovej veličiny Lamb Of God . Wacken 2012 bol potom vyvrcholením snaženia a RUST 2 DUST sa predstavili na doskách tohto najväčšieho metalového sviatku. Ohlasy na debutový album sa doniesli až k pozorným ušiam britského vydavateľstva Metalbox Recordings , ktorý prejavil záujem o celosvetové vydanie tohto skvelého albumu. Stalo sa tak na jar 2013. V súčasnosti kapela pracuje na spoločnom projekte s raperom Zverinom a veciach na nový album.
www.youtube.com/watch?v=tRUqF8kul9w

[sic] Bratislavská kapela [sic] vznikla koncom roka 2007 a odvtedy má na konte jedno EP a jeden plnohodnotný album s názvom “Selfsketch”. Momentálne dokončujú prácu na svojom druhom dlhohrajúcom albume s názvom “Commotion Pictures”. [sic] hrajú hudbu plnú plných charakteristických dvojhlasov, zaujímavých pasáží, silných refrénov a svojského groovu.
www.youtube.com/watch?v=Bi3Huza-HXM

Predpredaj vstupeniek sa začal 5.5.2014 v sieti www.predpredaj.sk. Brána klubu sa otvorí o 19:00.

Viac info:
www.facebook.com/events/596699967066491/?ref_newsfeed_story_type=regular
bandzone.cz/theswitch?at=info



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits