č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Koncert Blood Ceremony + Spiders
zdroj Cenda Kadlec / Obscure promotion, 12.5.2014



Blood Ceremony (CANADA)
Spiders (SWEDEN)

Streda 14.05.2014 - Praha - 007, VS koleje Strahov
Start: 20:00 Vstupne: 299,-Kc (pouze na miste)



Zanrove spriznene kapely BLOOD CEREMONY z Kanady a svedsti SPIDERS vystoupi spolecne 14. kvetna v Praze ve strahovskem klubu 007.

Obe kapely poji jednak podobne hudebni citeni, ktere lze charakterizovat jako autenticky sedmdesatkovy "blacksabbathovsky" doom metal, a take zenske obsazeni na postu vokalu.

Jak Alia O'Obrien z BLOOD CEREMONY, tak Ann-Sofie Hovles ze SPIDERS, jsou zakladnim poznavacim znamenim obou formaci a svym temnym, misty az demonickym zpevem dodavaji hudbe misty az okultni nadech.

Krome charismatickych frontwomenek vas obe kapely zaujmou svym autentickym zvukem, odkazujicim prave do rannych sabbatovskych dob. Cely vecer se tak ponese v psychedelicke nalade, protkane temne zbarvenou hudbou kombinovanou s pestrymi rockovymi vyhravkami.

Stredecni koncert BLOOD CEREMONY a SPIDERS zacina na Sedmicce ve 20:00, vstupenky budou k dostani pouze na miste a to za cenu 299,- Kc.

Souvisejici odkazy:
www.wearespiders.com
www.facebook.com/bloodceremonyrock
www.obscure.cz



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits