č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Dream Theater čaká už budúci piatok trojhodinová slovenská premiéra
zdroj Tomas Holetz / Octopus Promotion, 18.7.2014



BRATISLAVA – Historicky prvé vystúpenie legendárnej americkej skupiny Dream Theater bude už budúci v piatok 25. júla v bratislavskej Aegon Arene. Začiatok podujatia je presne o 19:00, brány Aegon Areny sa otvárajú už o 18:00. V predaji cez eventim.sk sú lístky na státie za 36 €. Vstupenky za 45 € na sedenie sú už takmer vypredané.

Dream Theater – The Looking Glass
youtu.be/4Cf1CF6Avvc

Fanúšikovia sa môžu tešiť na plnohodnotný, 3-hodinový koncertný program An evening with Dream Theater. Kapela si prinesie vlastné pódium, osvetlenie i ozvučenie. Jedinečný a svojim spôsobom historický koncert sa bude konať v prípade priaznivého počasia v hale s otvorenou strechou, čo ešte viac umocní zážitok každého milovníka kvalitnej rockovej hudby.

DREAM THEATER „AN EVENING WITH DREAM THEATER“
25. júl 2014, Aegon Arena, Bratislava
Vstupenky: 36 € / státie, 45 € / sedenie
www.eventim.sk/sk/vstupenky/an-evening-with-dream-theater-bratislava-aegon-arena-ntc-669849/performance.html

Dream Theater je pojem, ktorý netreba predstavovať. Partia vynikajúcich hudobníkov v zložení John Myung, John Petrucci, James LaBrie, Jordan Rudess a Mike Mangini sa u nás predstaví v rámci turné "Along For The Ride Tour 2014". Trojhodinové predstavenie ponúkne to najlepšie z takmer 30-ročnej tvorby superskupiny. Chýbať nebudú ani skladby z ostatného eponymného CD. Pesnička The Looking Glass napríklad zarezonovala aj niekoľkými slovenskými rádiami.

Viac info:
www.facebook.com/events/1429827787269170
www.facebook.com/octopuspromotion



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits