č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Lokal Life 006_FM - kompletný line-up
zdroj LOKAL LIFE, 29.6.2006 (aktualizované)



LOKAL LIFE 006_FM "tatrafest"
11. - 12.8.2006
amfiteáter Kežmarok a okolie




Program festivalu LOKAL LIFE 006_FM sa definitívne uzavrel. Počas dvoch dní (11. a 12. augusta) sa Vám na amfiteátri v Kežmarku predstaví 60 skupín a interpretov nie len zo Slovenska ale aj z iných kútov Európy a dokonca aj z Austrálie.

Po prvýkrát dostane priestor aj jazz a nujazz, napríklad aj v podaní "improvizačného zoskupenia" LP SESSIONS pod taktovkou Paľka Berezu a Petra Lipu mladšieho ako aj DJi KINET a MAGÁLOVÁ rezidenti bratislavského NuSpirit baru.

Svoje zastúpenie má aj worldmusic. Jej predstaviteľkou je slovenská speváčka, inštrumentalistka a skladateľka vysokých kvalít SUI VESAN. Worldmusic headlinerom je nesporne austrálska formácia LOONALOOP.

Čo sa týka elektronickej hudby žánrová pestrosť je zaručená či už pôjde o breakbeat napr. v podaní poľských DJs BIKINI INSPEKTOR (PL), SQUAL (PL) alebo slovenského Live projektu EAR DRUM KRU, drum'n bass v prevedení DJov CLS z Británie a WAX z Poľska ako aj MC K-SIZE, samozrejme predstaví sa aj československá špička PHILIP TBC a GABANNA a mnoho ďalších kvalitných djs.

Nezabúdajme na úplný highlight festivalu dvojhodinový set britského turntablistu TREVA WHATEVA vydávajúceho na značke Ninja Tune.

Rovné beaty budú v sobotu podvečer púšťať početná posádka bookingu LEPORELO (Milosh, Skank, D.N.C Live, Subsist/cz). Minimalistické beaty vygraduje Poliak JACEK SIENKIEWICZ a potom už môžeme pritvrdiť s live techno setom od ELEKTRABELa a slovenskou klasikou DJom TOKY-m...

Aj hip-hop má na LOKAL LIFE 006_FM pestré zastúpenie. Vystúpia naši českí bratia INDY A WICH (CZ), live hip-hopová formácia BOW WAVE (CZ). Spomedzi domácich matadorov to bude MOJA REČ, HLAVOLAM a samozrejme tatranský pes ZVERINA. Nebude chýbať ani breakdance battle...

V štýle punku a hardcore sa predstavia kapely ZÓNA A, VANDALI, či hardcorove zostavy BALACLAVA z Českej republiky, slovenské zoskupenia ABHORRENCE A ŠVABLAST a priamo z Bieloruska DEVIL SHOOTS DEVIL....

V znamení ska a reggae ožije festival kapelami SKA2TONICS, či THIEERY & FRIENDS. Tešiť sa môžete aj na slovenské formácie HUDBA Z MARSU, LE PAYACO a nebude chýbať ani prešovská zostava CHIKI LIKI TU-A. Hudobný štýl turbo rock'n roll predstaví česká formácia FLAMING COCKS...

A to stále nie je všetko...

Ak sa chcete o festivale dozvedieť viac, prípadne sa pozrieť na kompletný line-up navštívte web www.lokallife.sk.

Profily a ďalšie informácie Vám budeme prinášať už v najbližších dňoch.



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits