č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás


HODOKVAS 08: Lístky za akciovú cenu už len týždeň!
zdroj Nova Music Entertainment Slovakia, 24.1.2008 (aktualizované)



PIEŠŤANY / BRATISLAVA - Už len sedem dní zostáva do skončenia prvej vlny predpredaja vstupeniek na letný festival Hodokvas 08. Tradičným miestom konania už deviateho ročníka Hodokvasu bude 4. a 5. júla letisko v Piešťanoch.

Dvojdňové permanentky sú v sieti Ticketportal dostupné za výhodnú uvádzaciu cenu 888,- Sk len do konca januára. "Úvodná akciová cena je odmenou pre najvernejších hodokvasníkov, ktorí náš festival navštevujú pravidelne, dôverujú nám, chcú ušetriť a na zverejňovanie veľkých svetových mien si počkajú s lacno kúpeným lístkom. S blížiacim sa festivalom bude cena stúpať ešte dvakrát," vraví Tomáš Holetz z agentúry Nova Music Entertainment Slovakia. Vo februári sa cena vstupenky zvýši na 999,- Sk a od prvého marca sa budú vstupenky predávať za 1.299,- Sk. Rovnako ako na Slovensku funguje predpredaj už aj v Českej republike a na Morave. V sieti Ticketpro kúpia naši západní susedia vstupenky za 699,- KČ. Akcia trvá takisto ako na Slovensku, len do konca mesiaca.

Organizátori letného Hodokvasu už avizovali vystúpenia vyše desiatky skupín na svojom festivale. Jedným z ťahúňov česko-slovenskej scény bude pražská funky kapela Monkey Business, ktorá na Hodokvase hrala naposledy v roku 2005 a ich koncert zožal od publika famóznu odozvu. Perličkou Hodokvasu 08 bude aj koncert jednej z najúspešnejších súčasných poľských kapiel The Car is on fire, ktorá zahrá na Slovensku vôbec po prvý krát. Domácu scénu budú reprezentovať samé skvelé mená: samurai-rockový Lavagance, kultová Slobodná Európa, kontroverzná Karpina, moderná The Swan Bride či ortodoxný Punkreas. Na Hodokvase tradične nebudú chýbať pestré hudobné scény, sprievodné podujatia či rôzne atrakcie.

Potvrdení účinkujúci:

Monkey Business (cz) * www.myspace.com/monkeybusinessprague
Slobodná Európa (sk) * www.myspace.com/slobodneuropa
Lavagance * www.myspace.com/lavagance
The Car is on fire (pl) * www.thecarisonfire.com
The Switch (cz) * www.myspace.com/theswitchczech
Karpina * www.karpina.sk
The Swan Bride * www.myspace.com/theswanbride
HC3 (cz) * www.myspace.com/hc3
Hypnotix (cz) * www.hypnotix.cz
Punkreas * www.myspace.com/punkreasband
Mäso * www.meso.sk

Viac info: www.hodokvas.sk, www.ticketportal.sk, www.ticketpro.cz



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits