č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Fastcore Massacre
zdroj Richard, 1.7.2011



21.9.2011 streda

Fastcore Massacre

Wormrot (Grindcore, Singapur)
Maruta (Grindcore, Florida, Usa)
Idiots Parade (Fastcore, Zvolen)
Mindfuck (Retrogrind, Žiar nad Hronom / Bratislava)

Garden Bar - Žiar nad Hronom (SK), 19:00, 5€



WORMROT (Singapur) – exotický bezbassový grindcore náklep exluzívne na jedinom koncerte na Slovensku v rámci Dirge Across Europe tour. Vydané 2 albumy na kultovom labely Earache records, jednostranné flexi 7“ep ako príloha v augustovom čísle amerického magazínu Decibel a v príprave nové 10“lp. Odohrané turné po Indonézii, 2 krát po Európe, mesačné turné po USA s Phobia a Malajzijské turné v júni 2011.
www.facebook.com/wormrot

MARUTA (Florida, USA) – technický grindcore / powerviolence so štipkou death metalu na svojej prvej európskej návšteve. Vznik v 2005 a vydané 2 albumy na Willowtip a účasť na relapsáckej This Comp Kills Fascists vol.1. Odohrali niekoľko amerických turné s Phobia, Impaled, Misery Index alebo Rotten Sound.
www.facebook.com/Marutagrindcore

IDIOTS PARADE (Zvolen) – netreba predstavovať, kto nepozná spozná. Za sebou júnové turné po Európe s Total Fucking Destruction, najnovšie vydané split 7“ep so SayWhy? a This Comp Kills Fascists vol. 2, v príprave samostatná doska cd na Bones Brigade records, lp na TVG records.
bandzone.cz/idiotsparade

MINDFUCK (Žiaľ nad Hrobom, Bratislava) – najlepší grindcore dnešných dní, retrogrind. Po emigrácii basáka do Deutschelandu v 3 člennej zostave aka asocial, syn zaslúžilej umelkyne a učiteľ angličtiny.



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits