č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Jedinečná Metallica show v Randali
zdroj Lubo Simkovic, 24.1.2013



Už tento piatok 25.1. otrasie hudobným klubom Randal poriadna porcia metalu. Večerom sa budú niesť skladby americkej legendy Metallica v podaní jej slovenskej cover kapely Intrepid. Jedinečnosť koncertu umocňuje live prevedenie kultového albumu Master of Puppets.

Metallica sa dostala do povedomia metalových fanúšikov už pred 30-timi rokmi. Vždy znamenala a významný stupienok v metalovej tvorbe. Na Slovensku má Metallica svojich obdivovateľov aj v podaní skupiny Intrepid, ktorá šíri odkaz legendy na klubovej scéne.

INTREPID predvádza plnohodnotnú vyše dvojhodinú show plnú hitov a kapela je považovaná ako jeden z najlepších revivalov vo východnej Európe.

Aktuálny piatkový koncert ale bude výnimočný. Okrem tradičných skladieb ako Enter Sandman, Creeping Death, One alebo Nothing else matters, zaznie v plnom znení kompletný album Master of Puppets. Fanúšikovia sa tak môžu tešiť na málovídanú show a skladby, ktoré na živo zaznejú len v piatkový večer.

Koncert ´Intrepid Metallica live Master of Puppets full album´ už v piatok v Randal clube od 20.h, kedy svoj set odohrá predkapela Poison Candy, vstup 5€.

www.facebook.com/events/242304125902799
www.youtube.com/watch?v=Qke9Ac8up-A



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits