č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

TOPVAR ROCK FEST
zdroj Agentúra Duna, 27.6.2006 (aktualizované)



Topvar Rock Fest
30.jún - 2.júl. 2006
Nové Mesto Nad Váhom - Zelená voda



Už tento piatok sa začína 3. ročník festivalu Topvar Rock Fest 2006 na Zelenej vode pri Novom Meste nad Váhom. Brány pre účastníkov festivalu sa však otvoria už o deň skôr - a to vo štvrtok 29.6. presne o 15.00 a areál bude k dispozícii návštevníkom festivalu do pondelka 3.júla do 12.00. Stanovanie bude v celom areáli zdarma a takisto aj parkovanie áut. Každý divák pri vstupe dostane malý bulletin, v ktorom nájde najdôležitejšie informácie - mapku areálu, program, základné informácie o interpretoch a rozpis kyvadlovej dopravy.

Počas trojdňového hudobného maratónu sa predstaví 64 interpretov na troch pódiach. Tými najjagavejšími hviezdami tohtoročného Topvar Rock Festu sú Alice In Chains, Cradle Of Filth, speváčka Skin (ex Skunk Anansie), Babyshambles s Pete Dohertym , Maximo Park a Fun Lovin’ Criminals.

Okrem nich tam vystúpia aj ďalšie hviezdy tzv. nezávislej scény ako Autamata (IRL) Nicollete (UK), Senor Coconut (D/Chile), One Self (UK), Sugar B (A), Dubioza kolektiv (Bosna a Hercegovina), Fisz Emade Tworzywo (PL).

Účinkujúcimi za slovenskú hudobnú scénu budú kapely Polemic, Desmod, Peha so speváčkou Katkou Knechtovou, punková legenda Konflikt, rockové zoskupenie Palo Chodelka & Liquid Boogie Roll, Družina, Arzén, P.S., Cliché, Smola a hrušky, Puding pani Elvisovej, The Bridge, Tina, Rytmus, A.M.O, Vec.

V tomto roku aj česká hudobná scéna bude mať na festivale väčšie zastúpenie ako bývalo doteraz zvykom. Diváci uvidia Kabát, Chinaski, Support Lesbiens, Kryštof, Clou, Dogu, Moniku Načeva.

O návštevníkov bude samozrejme postarané aj po stravovacej, hygienickej a bezpečnostnej stránke. O bezpečnosť sa tento rok bude starať zhruba 150 skúsených ochrankárov z renomovanej bezpečnostnej služby, ktorá sa už niekoľko rokov špecializuje na zabezpečovanie práve hudobných festivalov a koncertov domácich a zahraničných hviezd.

V areáli bude cca 70 občerstvovacích stánkov, 250 chemických záchodov a 2 kamenné, ako aj prenosné sprchy. K dispozícii bude lekárska služba v počte cca 15 zdravotníckych pracovníkov, 2 sanitky, 2 člny s rýchlou záchrannou službou a taktiež aj potápači. Takisto budú k dispozícii veľkokapacitné stany, kde sa bude v prípade potreby dať ukryť pred slnkom a dažďom.

Vzhľadom k tomu, že podľa najaktuálnejšej predpovede počasia sa teplota počas Topvar Rock Festu bude pohybovať okolo 30 stupňov, chceme požiadať všetkých návštevníkov festivalu Topvar Rock Fest, aby si nezabudli so sebou zobrať ochranné prostriedky: ako sú opaľovacie krémy, šatky, šiltovky a aby počas festivalu nezabudli dodržiavať pitný režim.



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits