č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Ako sa dostať na ČERVENÍK
zdroj Agentúra Duna, 1.8.2006



ČERVENÍK 2006
11. - 13.august 2006



Už čochvíľa, o 10 dní, sú všetci vítaní na festivale dobrej hudby, tanca, tradícií a zábavy - na festivale ČERVENÍK 2006.
I napriek rastúcej popularite sa stále stretávame s otázkou, kde vlastne Červeník je a ako sa tam dostať... Tento rok chceme tieto otázky zodpovedať v dostatočnom časovom predstihu, aby ste si cestu mohli či už dobre naplánovať, alebo sa len spontánne môžete rozhodnúť a prísť.
Festival Červeník 2006 sa už tradične po 41 krát bude konať v obci Červeník, konkrétne v amfiteátri. V jeho tesnej blízkosti je Obecný úrad a oproti je futbalový štadión - čiže budete v bezprostrednom centre obce.

Doprava autobusom
Najprv si treba vyhľadať vhodný spoj, prípadne spoje. Vystúpite na rázcestí pri štadióne a pešo prejdete cez rekonštruovanú železničnú trať. Po pravej strane budete mať futbalový štadión, po ľavej jazero. Na prvej križovatke sa dáte doprava a už by ste mali vidieť amfiteáter.

Doprava vlakom
Či už pôjdete smer Bratislava, alebo smer Žilina, treba vystúpiť v Leopoldove. Potom si môžete vybrať:
- budete pokračovať pešo a asi za 20 minút môžete byť na mieste svojho určenia,
- počkať na autobusový spoj, vystúpiť na Červeníckom rázcestí a pokračovať podľa odseku vyššie,
- alebo počkať na kyvadlovú dopravu - presné časy premávania kyvadlovej dopravy budú uvedené na stránke: www.agenturaduna.sk - sekcia Červeník.

Doprava automobilom
Ak pôjdete po diaľnici, tak na Červeník je z nej priamo odbočka. Potom zoberiete druhú odbočku doprava, prvú vľavo a opäť vľavo a ste na mieste.
Ak pôjdete z Nitry a nešli by ste po diaľnici, ale po starej ceste, tak do Červeníka momentálne nie je prejazdné ani jedno rázcestie, musíte pokračovať smerom na Madunice a odbočiť na nadjazd - na križovatke zobrať prvú vľavo, potom opäť vľavo a ste namieste.

Okrem možných spôsobov dopravy bude zabezpečená i kyvadlová doprava z Hlohovca, železničnej stanice, cez Leopoldov, až pred amfitáter a späť.
Ďalej je tu možnosť zabezpečiť i kyvadlovú dopravu z Trnavy a späť, ale len v prípade, ak sa v Trnave predá viac ako 500 ks vstupeniek, takže sa snažte.

Veď sa na Vás teší po druhý krát a naposledny v tejto letnej festivalovej sezóne na Slovensku skupina Kabát, ktorú z Českej republiky podporia tiež Support Lesbiens, Mig 21, zo slovenských interpretov sem zavíta Para, The Bridge, Konflikt a mnohí ďalší. V sobotu sa predstaví jedinečný Richard Müller, Modus,, Arzén a až do bieleho rána v sobotu Club 84 vyhráva.

Dúfame, že Vám tieto informácie dobre poslúžia, ak by ste čokoľvek potrebovali, tak klikajte na: www.agenturaduna.sk (kde si môžete zakúpiť vstupenky on-line, čím máte možnosť získať mnoho výhod) a tiež sme Vám plne k dispozícii na telefónnom čísle: 033/772 97 15.
Tešíme sa na Vás už budúci týždeň - v piatok začíname o 15-tej hodine, tak dovidenia priatelia...



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits