č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

ČERVENÍK 2006
zdroj Agentúra Duna, 8.8.2006



Rocker Jozef Vojtek, sa v piatok v podvečer oženil. Šťastne, po druhý krát a snáď naposledy. Medové týždne si však nový pár nejde užívať na žiadne exotické miesto, z ktorých si môže vyberať, ale týždňové výročie oslávi vystúpením na festivale ČERVENÍK.
KABÁTI v tejto sezóne odmietli mnohé veľké festivaly. Hrali na Zelenej Vode na TOPVAR ROCK FESTE a po druhý krát si ich koncert v tejto festivalovej sezóne môžete vychutnať práve v Červeníku!
Červeník je malá dedinka pri Hlohovci, medzi Trnavou a Piešťanmi, kde sa miestny amfiteáter každým rokom teší čoraz väčšej návštevnosti. Môže za to pravá "Červenícka" elektrizujúca atmosféra, kde si všetky generácie počas troch dní nájdu "to svoje".
Dúfajme, že leader skupiny Kabát - Jozef Vojtek príde i s mladou atraktívnou nevestou, aby im organizátori mohli odovzdať prekvapivý svadobný dar.

Toto však nie je jediné prekvapenie Červeníka.

Prekvapením číslo 2 je vystúpenie počas druhého festivalového dňa. Diváci sa môžu tešiť na charizmatického kontroverzného speváka, ktorý bežne na festivaloch vôbec nevystupuje - RICHARDa MÜLLERa, ktorý sa predvedie spolu so skupinou Červeníckemu publiku v sobotu 12.8.2006.
Nemenovanému médiu prezradil, že chystá na Červeník veľké prekvapenie.

O hviezdy ani prekvapenia núdza nebude, pekné počasie je na ceste, kyvadlová doprava zabezpečená, ....hor sa na Červeník 2006.

11.8.2006 = KABÁT /CZ/, SUPPORT LESBIENS /CZ/, PARA, MIG 21 /CZ/, KONFLIKT, CLICHÉ, THE BRIDGE, HOSPITAL BUKRA, SKA3X, sprevádza moderátor a zabávač RICHARD VRABLEC.

12.8.2006 = RICHARD MULLER SO SKUPINOU, MODUS, ARZÉN, CLUIB 84 - zábava až do rána bieleho.

13.8.2006 = DFSR Verešváran, Červeník; DFS Flajšovanček, Oravská Lesná; Fujaristi - Dolné Trhovište; ľudová rozprávačka Ozefa Omáčkech, DH Skaličané, Skalica; Lužicko-srbská ženská spevácka skupina; Vojenský folklórny súbor Jánošík, Zvolen; Odovzdanie žatevného venca.

SPRIEVODNÉ AKCIE :
- Styling stan - zmena účesu zdarma, súťaže o atraktívne ceny
- Fantastické sprchy zdarma + darček
- Výstava "Kultúrne dedičstvo obce"

Viac info: www.agenturaduna.sk



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits