č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

ROCKOVÁ JESEŇ
zdroj Agentúra DUNA, 27.9.2006



Tento rok začnú plody hudobnej práce a starostlivosti dozrievať v Hlohovci. IV. ročník ROCKOVEJ JESENE a hudobná pestrosť sa predstaví práve v tomto okresnom meste a to už 20. októbra 2006 od 17:00 hodiny.

Organizátori vsadili nielen na rock, ale rovnako ako na jeseň ponúka neuveriteľnú škálu farieb príroda, rovnako oni chcú divákom a návštevníkom ROCKOVEJ JESENE ponúknuť čosi viac. Preto sa medzi účinkujúcimi predstaví napríklad i hip-hopová špička na Slovensku - KONTRAFAKT & RYTMUS.

Samozrejme gro ROCKOVEJ JESENE bude predsa patriť rocku. Konkrétne privítame najpopulárnejších a momentálne i najhranejších v slovenskom i českom éteri. Len a len za Vami príde skupina PEHA, ktorá bez svojich fanúšikov ďalej ísť nemôže.

Bonboniéru a iné sladkosti v podobe nových ale i starších hitov má v zásobe GLADIÁTOR. Rockovú nádielku majú prichystanú i skupiny ARZÉN a LIQUID.

Fanúšikovia popu sa môžu tešiť na skupinku CLICHÉ, ktorá určite nezabudne zaspievať v pravom ročnom období i svoju hitovku - KOSTKU, a vďaka nej sa budeme môcť inšpirovať a začať pripravovať pôdu na ďalšie úspechy.

Pre tých, ktorí sa nechcú lúčiť s letom, má zoskupenie POLEMIC prichystané plné priehrštie hudby nabitej energiou, slnkom, pohodou - jednoducho kvalitným ska.

Tak sa nechajte zlákať, vábiť a nakoniec i zviesť, farbami, ktoré nedokáže vykúzliť ani mág, pestrosťou, ktorú nám hoc-kto môže závidieť, radosťou a pohodu, ktorá na Vás všetkých čaká.

Nezabudnite, v piatok 20. októbra 2006 v Mestskej športovej hale v Hlohovci sa predstavia neskutočne farebné hudobné obrazy. Príďte sa sami o tom presvedčiť. Už teraz sa na Vás tešíme.

Ak Vám nestačia tieto info, kliknite na: www.rockovajesen.sk



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits