č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

WOHNOUT - KONFLIKT - METAMORFÓZA
zdroj Agentúra DUNA, 3.11.2006



WOHNOUT - KONFLIKT - METAMORFÓZA
17.11.2006 - Topvar Pub Moravany nad Váhom




Kapela WOHNOUT sfúkla desať sviečok na narodeninovej torte a ako darček si dala nové album: POLIB SI DĚDU! Netypický názov albumu vyberali podľa detskej hry, kedy dávali ľuďom pod nos metlu a hovorili: "Polib dědu"... spoločne sa tak s poslucháčmi vracajú do detských liet. Krst tejto hudobnej novinky bude 29.11. 2006 v Priemyslovom paláci na Výstavisku, ale ešte predtým ním prídu potešiť i fanúšikov na Slovensko a to konkrétne do Topvar Pubu v Moravanoch nad Váhom. Hudbu skutočne robia od srdiečka... o čom Vás presvedčia i na jedinom koncerte na SLOVENSKU!!! Príďte si užiť jeseň roka i jeseň života s novým CD WOHNOUT do Topvar Pubu v Moravanoch na Váhom.

Okrem príde Vašim ušiam polichotiť jedinečný, neopakovateľný, svojský KONFLIKT, ktorý bol nadšený z atmosféry v pevnosti Kamelot a preto sa do týchto končín opäť vracia, aby si vychutnal skvelých fanúšikov a úžasnú atmosféru.

Tieto dve hviezdy podporí ešte "miestna" kapela METAMORFÓZA z Vrbového, ktorú Vám určite nemusíme bližšie predstavovať.

Tak príďte osláviť deň boja za demokraciu a slobodu do Topvar Pubu v Moravanoch nad Váhom - 17. novembra 2006 od 20-tej hodiny.

Viac info na: www.agenturaduna.sk



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits