č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

TUBLATANKA & U.K.N.D.
zdroj Agentúra DUNA, 29.11.2006



TUBLATANKA & U.K.N.D.
PUB MORAVANY NAD VÁHOM
08. 12. 2006 od 20:00 hod




Čarovný vianočný čas sa nezadržateľne blíži a vôkol nás sa začína šíriť nákupná horúčka, vypekacia mánia... o čom svedčí i nadchádzajúca prvá adventná nedeľa a frekvencia ľudí v obchodoch a nákupných centrách...

Popri všetkých povinnostiach a prípravách na tieto sviatky, by sme nemali zabúdať na to, že je to čas určený tiež na rozjímanie, nastolenie príjemnej rovnováhy a zmierenia so sebou samými.

Rozhodli sme sa preto priniesť Vám práve teraz hudobnú poživeň, ktorá Vám dá možnosť stráviť čas so svojimi priateľmi a príjemne si oddýchnuť.

Už onedlho do PUBU v MORAVANOCH NAD VÁHOM zavítajú dve špičkové hudobné zoskupenia, ktoré svojou tvorbou a prezentáciou vykúzlia na Vašich tvárach úsmev a v duši rozhostia príjemný kľud. Nebude to nik iný ako TUBLATANKA & U.K.N.D..

Vyvrcholenie koncertnej sezóny v PUBE v MORAVANOCH NAD VÁHOM bude teda skutočne jedinečné.

Od TUBLATANKY budeme počuť úplne čerstvé skladby z novučičkého CD, ktoré má naozaj príznačný názov vzhľadom k VIANOČNÉMU KONCERTU, volá sa VIANOČNÝ DEŇ a vyšlo len v posledných dňoch. Určite však odznejú najznámejšie i menej známe hity aj z ich predchádzajúcich albumov...

V trošku pozmenenej zostave sa predstaví U.K.N.D., ale o to s väčším nasadením Vám predvedú svoje umenie. Chalani okrem koncertov usilovne pracujú na prípravách tretieho albumu a možno budeme mať príležitosť degustácie dákych noviniek.

Celkovú výnimočnú atmosféru dotvorí i pochutnanie si na vianočných oblátkach.

Príďte sa pred Vianocami príjemne rozptýliť, naladiť, vychutnať si skvelú hudbu v podaní skvelých interpretov:

TUBLATANKY & U.K.N.D.
8. decembra od 20-tej v PUBe - MORAVANY NAD VÁHOM!

Všetci ste srdečne očakávaní.

Info nájdete tiež na: www.agenturaduna.sk



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits