č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

TOP FEST 2007
zdroj Andrea Čurná, 15.3.2007



TOP FEST
29. - 30. jún 2007
Zelená voda, Nové Mesto nad Váhom



Po prvýkrát sa Vám tohto roku ozývame s novinkami okolo festivalu, ktorý už pravidelne štartuje letnú festivalovú sezónu. Po odstúpení dlhoročného hlavného sponzora festival mení svoj názov na TOP FEST .

A jeho názvu bude zodpovedať aj skladba účinkujúcich na tohtoročnom festivale. Radi by sme divákom priniesli na tohtoročnom TOP FESTe to, čo je momentálne TOP na českej a slovenskej scéne v rámci rockovej hudby.

Okrem dnes už stálic slovenskej a českej hudobnej scény ako sú DESMOD, PEHA, POLEMIC, TUBLATANKA, KRYŠTOF, SUPPORT LESBIENS (mimochodom práve tí doplatili minulý rok na prietrž mračien v prvý deň festivalu), CHINASKI, KONFLIKT, ARZÉN, CLICHÉ sa na festivale objavia slovenské kapely a české kapely, ktoré sa ešte nikdy počas predchádzajúcich ročníkov na festivale na Zelenej vode neobjavili.

Sú to ako hviezdy našej scény GLADIATOR, SLOBODNÁ EURÓPA tak českej ČECHOMOR, ALKEHOL ale napríklad aj IVAN ŠTROFFEK s kapelou.

A na záver nesmie chýbať už tzv. maskot TOP FESTu skupina KABÁT, ktorá zatiaľ nechýbala ani na jednom ročníku na Zelenej vode.

Diváci sa určite dočkajú každý deň aj zahraničného hosťa , ktorých ale zatiaľ nebudeme ešte prezrádzať. Nechceme totiž tentokrát postaviť festival na zahraničných hviezdach ako konkurencia, ale na TOP hviezdach slovenskej a českej scény, ktoré na slovenskom a českom trhu predávajú viac nosičov ako ich zahraniční kolegovia.

Vstupné na festival v predpredajoch na www.ticketportal.sk, www.eventim.sk, www.ticketart.sk.
jednodňová vstupenka 350,- SK
dvojdňová vstupenka 500,- SK



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits