č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

THE MISFITS na TOPFESTE 2007
zdroj Andrea Čurná, 23.3.2007 (aktualizované)



TOP FEST 2007
29. - 30. jún 2007
Zelená voda, Nové Mesto nad Váhom



THE MISFITS - legendárna punk hororová kapela zavíta na Slovensko!!! Je prvým, no zaručene nie posledným zahraničným headlinerom, ktorí sa predstavia na festivale TOP FEST 2007 , ktorý otvára letnú festivalovú sezónu.
Diváci sa môžu tešiť na diabolský imidž, vďaka ktorému sa THE MISFITS stal doslova kultovou záležitosťou. Ich logom je biela lebka na čiernom pozadí a nielen predmetov s týmto symbolom, ale aj ich albumov sa po celom svete predali už desiatky miliónov...
Na svojom konte majú 10 albumov, zatiaľ posledným je album SLÁVNE PRÍŠERY (Famous Monsters / 1999), ktorými isto iste sú aj oni sami.

Kapela THE MISFITS vznikla koncom 70-tych rokov v USA a nestačili by nám ani prsty na obidvoch rukách, aby sme spočítali skupiny a interpretov, ktorých ovplyvnila ich jedinečná tvorba. K jej odkazu sa dnes hrdo hlásia napr: Metallica, Green Day, Pantera, Guns ´n´ Roses, Marilyn Manson, Blink 182, Slayer, Good Charlotte, White Zombie, Rage Against The Machine, Rancid a mnohí ďalší... www.misfits.com

The MISFITS - punk hororová legenda, ktorá predznamenáva príchod ďalších skvelých interpretov na TOPFEST 2007, Zelená voda, Nové Mesto nad Váhom.

Vstupné na festival v predpredajoch na www.ticketportal.sk, www.eventim.sk, www.ticketart.sk:
jednodňová vstupenka 350,- SK
dvojdňová vstupenka 500,- SK



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits