č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

TOP FEST 2007 - Tretím headlinerom na Zelenej vode bude THERAPHY? / THE MISFITS natočí na TOP FESTe svoj videoklip
zdroj Andrea Čurná, 3.5.2007 (aktualizované)



TOP FEST 2007
29. - 30. jún 2007
Zelená voda, Nové Mesto nad Váhom



Írska rocková kapela THERAPY? vystúpi na tohtoročnom hudobnom festivale TOPFEST 2007. a to v nedeľu 30.júna.

Kapelu, ktorá vznikla v roku 1989 v Belfaste, založili spevák Andy Cairns, basový gitarista Michael McKeegan a bubeník Fyfe Ewing. Počas kariéry Ewinga vystriedal Graham Hopkins a kapela pribrala druhého gitaristu Marina McCarricka. Spolu vydali Therapy? Deväť radových albumov. Posledný vyšiel minulý rok a má názov 1 Cure Fits All.
www.therapyquestionmark.co.uk

Po dvoch už ohlásených zahraničných headlineroch a to kapelách The MISFITS a NAPALM DEATH je teda THERAPY? tretím headlinerom festivalu TOP FEST 2007 na Zelenej vode.

Ďalšou zaujmavosťou, ktorá sa pravdepodobne odohrá na festivale je, že jeden s headlinerov skupina THE MISFITS sa rozhodla, že práve na festivale TOP FEST 2007 by rada natočila svoj najnovší videoklip.

Okrem headlinerov festivalu svoju účasť na festivale potvrdili aj ďalšie slovenské a české kapely ako LAVAGANCE (skupina, ktorá práve získala dve oceneia Aurel ako objav roku a za videoklip roku ) , KOMAJOTA, PUDING PANI ELVISOVEJ, MOJA REČ, UŽ JSME DOMA .

Pribudli tak už predtým menovaným ako sú KABÁT, DESMOD, PEHA, POLEMIC, ČECHOMOR, ALKEHOL, TUBLATANKA, KRYŠTOF, SUPPORT LESBIENS CHINASKI, SLOBODNÁ EURÓPA KONFLIKT, ARZÉN, CLICHÉ , IVAN ŠTROFFEK s kapelou.

Vstupné na festival zostáva zatiaľ stále nezmenené !!!

V predpredajoch na www.ticketportal.sk, www.eventim.sk, www.ticketart.sk:
jednodňová vstupenka 350,- SK
dvojdňová vstupenka 500,- SK



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits