č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

TOP FEST 2007 - Už dnes sa otvárajú brány TOPFESTu 2007! Kapela The Misfits už na Slovensku, batožina ostala v New Yorku!
zdroj Andrea Čurná, 28.6.2007 (aktualizované)



TOP FEST 2007
29. - 30. jún 2007
Zelená voda, Nové Mesto nad Váhom



Dnes presne na pravé poludnie o 12.00 sa otvoria brány festivalu TOPFEST 2007. Tak ako po minulé roky, tak aj tento rok platí, že už deň pred oficiálnym začiatkom môžu prísť návštevníci TOPFESTu 2007 a rozložiť si svoje stany v stanovom mestečku, ktoré je súčasťou festivalového areálu. Na rozdiel od iných festivalov sa stanové mestečko nachádza priamo v centre diania medzi tromi pódiami, kde bude znieť od zajtra od 14.00 nepretržite 48 hodín skvelá rocková hudba.

Hlavná hviezda festivalu punk hororová kapela THE MISFITS predbehla návštevníkov TOPFESTu 2007 a práve v týchto chvíľach sa ubytováva v jednom z piešťanských hotelov. Hoci priletela už dnes, aby sa dostatočne pripravila na prvý koncert venovaný oslave 30. výročia existencie kapely, tak bohužiaľ po príchode na Slovensko zistili, že batožina vrátane špeciálnej scény ostala v New Yorku.
Dúfame, že im táto nepríjemnosť nepokazí náladu a veríme, že letecká spoločnosť dopraví batožinu na Slovensko v čo najkratšom čase, aby to zajtra presne o 22.40 THE MISFITS roztočili na hlavnom pódiu TOPFESTu 2007, tak ako sa na správnych punkerov patrí .

Okrem nich sa predstaví na TOPFESTe ďalších takmer 50 účinkujúcich medzi nimi sobotňajší headliner írski THERAPY?, KABÁT, DESMOD, PEHA, POLEMIC, ČECHOMOR, ALKEHOL, TUBLATANKA, KRYŠTOF, SUPPORT LESBIENS CHINASKI, SLOBODNÁ EURÓPA, LAVAGANCE, KOMAJOTA, PUDING PANI ELVISOVEJ KONFLIKT, ARZÉN a ďalší. Presný časový rozpis kapiel návštevníci môžu nájsť na webovej stránke www.topfest.sk.

Radi by sme upozornili nato, že okrem detí do 10 rokov, ktoré majú vstup zdarma aj ťažko zdravotne postihnutí majú na festival vstup zdarma a ich sprievod má nárok na 50% zľavu.

Už tradične na TOPFEST 2007 bude premávať kyvadlová doprava a to z Nového mesta nad Váhom a z Piešťan . Z Nového mesta nad Váhom to bude z autobusovej stanice od 12.00 do 22.00 každú hodinu a naspäť o druhej, tretej a štvrtej hodine rannej. Cena lístka je 10 Sk . Z Piešťan to bude so železničnej stanice o 15-tej,16-tej a 17-tej na Zelenú vodu a o druhej, tretej a štvrtej hodine rannej späť. Cena lístka je 20 Sk.



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits