č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

METAL UNIVERSE - metalový festival
zdroj BLACK SUN PRODUCTION, 2.7.2007 (aktualizované)



BLIND GUARDIAN na čele so skvelým Hansim je jedna z najznámejších nemeckých metalových kapiel. Vznikla roku 1984 v mestečku Krefeld. Od počiatku bola hudobná tvorba kapely inšpirovaná fantasy žánrom najmä J.R.R. Tolkienom, ale aj rôznymi inými legendami a povesťami. Na konte majú už osem štúdiových albumov, jedno DVD a dva živé koncerty. Napriek tomu že Blindi hrajú už úctyhodných 23 rokov, stále hrajú s rovnakým entuziazmom a zapálením, ako na začiatku.

Ďalšou skvelou formáciou je skupina MASTERPLAN, ktorá predstaví svoj nový album MKII. Po výraznej reorganizácii kapely je tu nový MASTERPLAN, ktorý svojim hudobným umením obohatili Mike Terrana (Ex- RAGE) a spevák Mike DiMeo. Ich nedocenenú kvalitu výrazne vykresľuje práve štýl hudby MASTERPLAN, o čom sa môžete na vlastné oči presvedčiť na metalovom festivale METAL UNIVERSE.

Platnosť lístkov:

Lístky, ktoré mali informáciu o mieste konania Vígľaš, ostávajú v platnosti aj pre nové miesto konania festivalu.

Umiestnenie festivalu:

Festival bude priamo na nádvorí kaštieľa. Vzhľadom na jeho obmedzenú kapacitu (do 1200 ľudí) odporúčame kúpiť si lístok v predstihu, pretože sa nemusí ujsť každému, prípadne sa nemusí dostať do vnútra.

Ubytovanie a stanovanie, strava:

Ubytovanie je možné v priľahlých podnájmoch, prípadne na miestach vyhradených v okolí na stanovanie. Vnútri areálu nie je dovolené stanovať vzhľadom na málo miesta. Odporúčame napríklad rekreačnú oblasť Ružiná, ktorá je od kaštieľa vzdialená necelé 2 kilometre.

Ubytovacie kapacity:

www.divin.sk/RO_ponuka_sluzieb_ubyt.htm

Turistická ubytovňa v obci Divín. Rezervácie na telefónnom čísle 047/4512558 pani Sekulová. Cena za lôžko je cca 180 Sk. Odporúčame rezervovať v predstihu na uvedenom čísle.

Prípadne ďalšie možnosti:

www.levneubytovani.net/slovensko/okres-lucenec.php?lg=sk
www.ubytujsa.sk/servlets/page/1653?lang=1&tid=391

V blízkosti kaštieľa sú pohostinstvá a pizzeria a ďalšie potrebné služby, aby ste neuhynuli hladom.

Ako na festival:

Na miesto sa dostanete po hlavnej trase Zvolen - Lučenec s tým, že v obci Mýtna v strede dediny odbočíte vpravo cez železničnú trať. Dostanete sa priamo do Divína, kde na križovatke uvidíte kaštieľ, teda miesto konania METAL UNIVERSE.

Spoje:

Odporúčame stránky www.cp.sk pre zistenie konkrétneho spoja autobusovou, vlakovou alebo kombinovanou dopravou. V prípade áut odporúčame stránku http://www.viamichelin.com/, kde si môžete nechať zobraziť a vytlačiť konkrétnu trasu príchodu na miesto konania festivalu.

Program festivalu:

Bude doplnený do konca týždňa.

Kapely:

BLIND GUARDIAN, MASTERPLAN, BLACK MAJESTY, INNERWISH, ALKEHOL, LUNATIC GODS, EDITOR, ART OF CREATION, PATHOLOGY STENCH, CASTAWAY, PYRIMOR, MÄSO, ANTROPOID, EVERDREAM (Nightwish Tribute CZ), GALADRIEL, JOE SATRIANI REVIVAL (Revival SVK band), ASTAROT, MIDNIGHT SCREAM, DEMONIC CHORALS

Miesto konania:

Kaštieľ Divín (POZOR ZMENA!!!)

Cena vstupenky:

Cena: 490,-Sk do 31.3.2007
590,-Sk od 1.4.2007
690,-Sk od 1.5.2007
790,-Sk od 1.6.2007
890,-Sk na mieste

Organizátor:
BLACK SUN PRODUCTION
bsp.nfo.sk, bsp@nfo.sk



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits