č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

TOP FEST 2007
zdroj Andrea Čurná, 3.7.2007 (aktualizované)



TOP FEST 2007
29. - 30. jún 2007
Zelená voda, Nové Mesto nad Váhom



Štvrtý ročník festivalu TOP FEST 2007 na Zelenej vode sa úspešne skončil .

Počas dvoch dní 29. a 30. júna festival navštívilo 32 000 návštevníkov . Počasie nám tento rok po prvýkrát prialo a festival sa obišiel bez dažďa. O bezpečnosť návštevníkov sa staralo 150 pracovníkov bezpečnostnej služby, potápači, hasiči a 20 pracovníkov záchrannej služby.

Spolu sa na festivale predstavilo takmer 50 účinkujúcich a to hneď na niekoľkých pódiach.

Na TOP FESTe 2007 sa v piatok 29.júna predstavili skupina NMnV, Cliché, P.S., Konflikt, Družina, Lavagance, Moja reč, Vec, Kryštof, Chinaski ,Čechomor, Desmod, Polemic, Alkehol, a ako hlavní headlineri legendárna punk hororová kapela THE MISFITS.
Jediné odvolané vystúpenie bolo vystúpenie skupiny Peha kvôli náhlemu ochoreniu líderky kapely Katky Knechtovej. Peha odvolala všetky svoje festivalové vystúpenia až do konca júla.

V sobotu 30.júna sa na festivale TOP FEST 2007 účinkovali In Justice, Les´Nazmes, Mad Frequency, Ivan Štroffek, Komajota, Metropolis, Support Lesbiens, Slobodná Európa, Arzén, Tublatanka, Cadaveres z Maďarska, írska rocková kapela THERAPY? a momentálne najväčšia česká rocková hviezda skupina Kabát.

Organizátori by sa touto cestou chceli poďakovať všetkým spolupracovníkom, ktorí sa počas celého roku venujú príprave festivalu a v prvom rade návštevníkom festivalu za skvelú atmosféru, ktorú vytvorili počas tohtoročného TOPFESTu a zároveń by sme ich radi pozvali na budúci jubilejný piaty ročník TOPFEST 2008, ktorý sa uskutoční 27. a 28. júna 2008.



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits