č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Druhé pokračovanie Apocalypse Death Festu
zdroj Apocalypse Entertainment, 29.2.2008




Druhé pokračovanie Apocalypse Death Festu pod hlavičkou slovenskej koncertnej agentúry Apocalypse Entertainment prinesie 12teho júna opäť kapely svetového mena, formátu i kvality. Headlinermi koncertu v martinskom Pistol Pistol Clube budú totiž titani technického death/grindu, Kanaďania Cryptopsy. Jedno z najrešpektovanejších zoskupení extrémneho metalu vôbec, zavíta do Európy po takmer troch rokoch a príležitosť znovu vidieť ich koncert na Slovensku sa už nemusí nikdy opakovať. Čerešničkou na torte pritom bude vystúpenie najlepšieho death metalového bubeníka súčasnosti, Flo Mouniera, ktorého hra naživo bude neporovnateľným zážitkom oproti zhliadnutiu desiatok jeho videí na youtobe, či Mounierovho vlastného DVDčka.

Ťažko by sa hľadal vhodnejší sprievodca ich turné ako práve vychádzajúce hviezdy technického death metalu – Decrepit Birth. Táto kapela sa predstaví v Európe vôbec po prvý krát a pokiaľ máte radi kapely typu Necrophagist, sklbujúce techniku, melódiu i brutalitu, koncert Decrepit Birth si nepochybne užijete. Rovnako kultovou bude aj účasť amerických brutalistov Unmerciful, nie tak známych v širších kruhoch, avšak o to viac cenených v undergrounde.

Ako lokálne supporty sa predstavia dve zo skupinky najlepšie reprezentujúcich kapiel Slovenska i Českej Republiky. Notoricky známe Sanatorium a hardcore-om ovplyvnení death metalisti zo Smashed Face. 12teho júna sa teda Martinom preženie doslova smršť spredmetnená do death metalovej špičky slovenskej i zahraničnej scény. Bolo by hriechom niečo také prepásť. Pre viac informácií o nielen tejto akcií stačí sledovať stránky www.apocalypse.sk alebo myspace.com/apocalypsebooking.

Užitočné odkazy:
www.apocalypse.sk
myspace.com/apocalypsebooking
www.myspace.com/apocalypsesvk
www.pistolpistol.sk
www.ticketportal.sk
www.eventim.sk

www.myspace.com/cryptopsy
www.myspace.com/decrepitbirth
www.myspace.com/unmerciful
www.myspace.com/smashedfacecz
www.myspace.com/sanatorium



Apocalypse Death Fest. 2 - 12.june (thursday)
MARTIN (Pistol Pistol Club) - 19:00 - ??? sk

CRYPTOPSY
(Masters of Technical Death/Grind - CAN)
www.myspace.com/cryptopsy

DECREPIT BIRTH
(Technical Brutal Death Metal - USA)
www.myspace.com/decrepitbirth

UNMERCIFUL
(Brutal Death Metal - USA)
www.myspace.com/unmerciful

SMASHED FACE
(Brutal Death Metal/HC - CZ)
www.myspace.com/smashedfacecz

SANATORIUM
(Brutal Guttural Sickness - SVK)
www.myspace.com/sanatorium



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits